FOLTENE Fiole impotriva caderii parului barbati pareri forum cine a folosit, la ce e bun, instructiuni, pret redus

Am cautat pe forumuri mai multe pareri despre FOLTENE Fiole tratament impotriva caderii parului barbati, 12 fiole si am observat ca sentimentul opiniilor cumparatorilor care au utilizat produsul este unul bun, pozitiv.

Cu toate astea, sunt si persoane care spun ca au incercat alte produse despre care spun ca au functionat mai eficient pentru problemele lor.

Acestia au fost interesati in principal de informatii despre prospect, preturi, cum si cat timp se foloseste si daca ingrasa, daca are contraindicatii si efecte secundare.

pareri reale preturi reduse


Ce este si pentru ce se foloseste FOLTENE Fiole tratament impotriva caderii parului barbati, 12 fiole conform informatiilor si descrierii din prospect


Fiole tratament pentru barbati Foltene Pharma impotriva caderii parului. Pentru regenerarea radacinii si a tulpinii firului de par, nutritia parului devitalizat.

Beneficii Fiole tratament impotriva caderii parului:

Foltene Pharma tratament fiole furnizeaza elemente nutritive pentru par si scalp;
normalizeaza ciclul de viata al parului; stimuleaza functiile vitale ale scalpului si cresterea naturala a parului;
reduce pierderile fiziologice de fire de par.
pachetul contine 12 fioale*6 ml.

Ingrediente Fiole tratament impotriva caderii parului:


Tricosacaride® - combinatie exclusiva de polizaharide, patentata Foltène®, care normalizeaza ciclul de crestere a parului: stimuleaza cresterea naturala a parului, intareste firul de par si previne caderea acestuia.

Complex hranitor revitalizant – o combinatie echilibrata de aminoacizi si vitamina A, B5, C, E si PP necesara pentru sanatatea parului si a scalpului.

Zanthin®, un antioxidant puternic, extras din micro - alge, protejeaza impotriva radicalilor liberi.

Mod de folosire Fiole tratament impotriva caderii parului:


Tratamentul se aplica atat pe parul uscat cat si pe cel umed, dupa samponare. Se maseaza delicat 3 - 4 minute dupa aplicare, pentru a stimula penetrarea principiilor active. NU SE CLATESTE!

Utilizati produsul de la primele semne de devitalizare a firului de par si/sau cadere a parului.

Faza de atac: 3 doze pe saptamana, timp de doua luni.

Faza de intretinere: 2 doze pe saptamana, timp de 6 saptamani.

Acest tratament poate fi aplicat dupa folosirea samponului anticadere pentru barbati pe parul ud sau uscat, gratie excelentelor proprietati. 

Tratamentul nu se clateste. Este indicat a se administra un tratament de 2 ori pe an (primavara si toamna).

Majoritatea medicamentelor si suplimentelor au si opinii negative , deci nu este cazul sa va faceti o parere contra de la inceput.

Suplimentele si medicamentele cele mai bune au in general peste 4 stele ca rating in recenzile clientilor, dar nu e o regula.

Cititi mereu cu atentie avantajele si dezavantajele suplimentului, medicamentului sau produsului cosmetic , aceste aspecte sunt prezentate de catre clienti in comentarii. De multe ori recenziile negative acordate produsului nu reprezinta aspecte importante.
noriel.ro