Laser 240SC 100 ml insecticid contact, DowAgroSciences pareri forumuri produse fitofarmacie bune si ieftine

Laser 240SC 100 ml insecticid contact, DowAgroSciences (cartof, castravete, ceapa, cires, mar, prun, tomate, varza, vita de vie) pareri forumuri. Poti citi opiniile de pe pagina produsului fitosanitar. Atentie: toate produsele din fitofarmacie au si comentarii negative, deci nu este cazul sa va temeti.

Rating-ul clientilor. Produsele cele mai bune au peste 4 stele ca rating. Comentariile si opiniile sunt verificate. 

Puneti accent pe comentariile ce au afisat termenul „Achizitie verificata”. Pareri Pro si Contra. Cititi cu atentie avantajele ei dezavantajele produsului, aceste aspecte sunt relatate de catre clienti in comentarii.

Laser 240SC 100 ml pareri am folosit


Laser 240SC 100 ml insecticid contact informații cum se folosește


Mod de actiune: Laser 240 SC actioneaza la nivelul sistemului nervos al insectelor, provocand paralizia acestora, daunatorii nu se mai misca, nu se mai hranesc si mor. Laser 240 SC combate daunatorii din ordinele: Lepidoptera, Coleoptera, Hymenoptera, Diptera, Thysanoptera, Izoptera. Nu se vor face mai mult de trei tratamente pe sezon. 

Se recomanda alternarea tratamentelor cu alte insecticide. 

Mod de mod de folosire: Laser 240 SC se aplica prin stropiri la avertizare, in perioada de vegetatie. 

Are o eficacitate de durata, de peste 3 saptamani, asigurand protectia culturilor pe aceasta perioada. Produsul nu este spalat de ploaie la doua ore de la apricare. 

Se recomanda altenarea tratamentelor cu alte insecticide ca Reldan 40 EC pentru largirea spectrului de activitate, diversificarea strategiilor de protectie integrata si prevenirea rezistentei. 

Timp de pauza: De la ultima stropire si pana la recoltare trebuie sa treaca 3 zile la legume, cartof, 7 zile la pomi fructiferi, 14 zile la vita de vie. 

Compatibilitate: Laser 240 SC poate fi combinat cu alte pesticide, respectand recomandarile de pe etichetele produselor. 

Inainte de aplicarea produsului in amestecuri, se consulta tabelele de compatibilitate si se efectueaza un test de compatibilitate. 

Plante tratate: Cartofi, Ceapa, Castraveti, Cires, Mar, Prun, Tomate, Varza, Vita de vie 

Insecte combatute: Gandacul de Colorado, Tripsi, Tripsul tutunului, Musca cireselor, Viermele merelor, Minierul marmorat, Viermele prunelor, Musca miniera a solanaceelor, Molia verzei, Molia vitei de vie. 

Substanta activa: s pinosad 240 gr/litru 
noriel.ro