Malaseb sampon dermatologic caini si pisici, 250 ml pareri, prospect, oferte cu pret mic farmacie online

Malaseb sampon dermatologic caini si pisici, 250 ml cele mai bune recomandari oferite de noi conform review-urilor si parerilor clientilor care au achizitionat deja acest produs special pentru animale. 

Am cautat si parerile celorlalti pe forumuri si am constatat faptul ca acest produs veterinar Pet Max este de calitate, majoritatea persoanelor il recomanda cu incredere.

Pentru a fi cat mai obiectivi, am cautat mai multe pareri pe internet si am observat ca majoritatea cumparatorilor sunt multumiti de acesta. Parerile persoanelor care au utilizat produsul si au urmat modul de utilizare sustin ca intr-adevar acesta da rezultatele dorite.

pareri reale preturi reduse Malaseb sampon dermatologic caini si pisici, 250 ml


Caini Dechra MALASEB SAMPON 250 ML. Malaseb sampon pentru caini si pisici.

INGREDIENTE 

Fiecare ml contine: Substante active: Digluconat de clorhexidina 20 mg, (echivalentul a 11,26 mg clorhexidina). Nitrat de miconazol 20 mg, (echivalentul a 17,37 mg miconazol). 

Excipienti: Metilcloroizotiazolinona 0,0075 mg, Metilizotiazolinona 0,0025 mg, Benzoat de sodiu 1,25 mg. 

Produsul este un lichid transparent spre usor tulbure, de culoare galben-deschis spre maro-deschis. 

INDICATII 

Pentru tratamentul si controlul dermatitei seboreice asociate cu Malassezia pachydermatis si Staphylococcus intermedius la caine. 

Ca adjuvant in tratamentul dermatofitozei produse de Microsporum canis la pisica in asociere cu griseofulvina. 

CONTRAINDICATII 

A nu se folosi in caz de hipersensibilitate la substanțele active, la adjuvanti sau la oricare dintre excipienti. 

REACTII ADVERSE 

In mod exceptional, un caine cu atopie sau o pisica cu o boala alergica de piele poate dezvolta prurit si sau o reactie eritematoasa dupa tratament. 

In cazuri foarte rare, cainii si pisicile pot dezvolta o reactie la nivelul pielii (mancarime, roseata) dupa tratament. 

CALE SI MOD DE ADMINISTRARE 

• Caine: Ca regula generala, aplicati samponul de doua ori pe saptamana pana cand simptomele dispar si apoi, saptamanal sau ori de cate ori este necesar pentru a mentine afectiunea sub control dupa cum a fost specificat de catre medicul veterinar. 

•  Pisica : Aplicati samponul de doua ori pe saptamana pe o perioada minima conform indicatiilor medicului veterinar sau pana cand probele sunt negative la cultura de M. canis. Durata maxima a perioadei de tratament nu trebuie sa depaseasca 16 saptamani. Se recomanda consultarea medicului veterinar cu privire la necesitatea tunderii blanii pisicii inainte de administrarea tratamentului. 

RECOMANDARI PRIVIND ADMINISTRAREA CORECTA 

Udati animalul cu apa curata din abundenta. Aplicati Malaseb sampon pe animal in mai multe puncte si masati pana intra in blana mai ales in jurul buzelor, sub coada si intre degete. 

Folositi o cantitate suficienta pentru a forma spuma. 

Animalul trebuie sa stea in picioare timp de 10 minute. 

Apoi, clatiti cu apa curata si lasati sa se usuce in mod natural intr-un loc cald, fara curenti de aer.

Flaconul de 250 ml furnizeaza aproximativ 8-16 tratamente pentru un caine de 15 kg, sau 5-10 tratamente pentru un caine de 25de kg, sau 25 de tratamente pentru pisica, in functie de grosimea blanii.