Pareri Prestige Home Saltea SILVER FLEX, spuma poliuretanica, reversibila, hipoalergenica, super ortopedica, Grosime 19 cm - 80x190 pret redus

Pareri forum cel mai bun Saltea SILVER FLEX, spuma poliuretanica, reversibila, hipoalergenica, super ortopedica, Grosime 19 cm - 80x190

Poti vedea parerile si comentariile clientilor pe pagina produsului. Majoritatea produsele au si comentarii negative, deci nu este cazul sa va faceti o parere proasta de la inceput.

Pareri Pro si Contra. Cititi mereu cu atentie avantajele si dezavantajele produsului, aceste aspecte sunt prezentate de catre clienti in comentarii. De multe ori recenziile negative acordate produsului nu reprezinta aspecte importante.

pareri reale preturi reduse


Descriere: 

Dezvoltata de Prestigeï impreuna cu specialisti ortopezi, Salteaua Ortopedica Silver Flex imbina calitatile ortopedice ale poliuretan elastice Wellform HD cu tricot termoregulator, antitranspirant si antialergic de 200 gr/mp pe ambele parti ale saltelei. 

Salteaua Ortopedica Silver Flex este o saltea de 19 cm grosime

Fermitate: 

Compozitie Interioara si Material Husa Hipoalergenice

1. Tricot cu tratament Silver, termoregulator, antitranspirant si hipoalergenice de 200 gr/mp pe ambele parti ale saltelei 

2. Vatelina cu fibre de 160 gr/mp 3. 18cm Spuma poliuretanica elastica 

Despachetarea Saltelelor Roluite: Daca salteaua vine rulata, acordati 48 ore pentru o revenire completa la forma initiala.

In maxim 10 zile salteaua trebuie desfacuta din folie. 

Intretinere: Evitati umezirea saltelei. Nu se recomanda curatarea umeda si uscarea cu fierul de calcat. Este recomandat sa protejati salteaua cu o husa. 

Se recomanda aerisirea zilnica a incaperii si expunerea saltelei la aer curat. 

Este bine ca saltelele sa fie intoarse o data la trei luni pentru a asigura uzura uniforma,inversand zona superioara (de cap) cu cea inferioara (de picioare) 

De ce sa cumperi salteauaï Prestige Silver Flex: Super ortopedic Durabilitate Calitate Indicata pentru toate pozitiile de dormit: pe spate, pe lateral si pe stomac 

Pentru un somn de neuitat, va recomandam si achizitionarea unui topper.!