Purina Veterinary Diets Feline HP, Hepatic, 1.5 kg pareri, sfaturi, informatii, preturi si reduceri

Purina Veterinary Diets Feline HP, Hepatic, 1.5 kg are in medie recenzii de peste 4,69 din 5 stele de la cei ce au cumparat produsul. 

Am căutat si parerile celorlalti pe forumuri si am constatat faptul ca Purina Veterinary Diets Feline HP, Hepatic, 1.5 kg este un produs veterinar, de calitate, eficient si ieftin, majoritatea persoanelor il recomanda cu încredere. 

Diverse surse precum recenzii ale clienților, evaluari cu pareri online si ghiduri de cumparare va vor ajuta. Cumparati pe baza celor mai bune opinii despre produsele veterinare de calitate.

 
oferte bune reduceri de pret


Ce este și pentru ce se folosește Purina Veterinary Diets Feline HP, Hepatic conform prospectului


Purina Pro Plan Veterinary Diets HP St/Ox este o dieta veterinara completa si gustoasa pentru sustinerea functiei hepatice in cazul pisicilor cu afectiuni hepatice. 

Are un continut optim de proteine pentru a ajuta la prevenirea pierderii in greutate, malnutritiei si pentru a ameliora simptomele pisicilor cu afectiuni hepatice. 

Este bogat in acizi grasi esentiali si antioxidanti pentru a sprijini ficatul, iar nivelul de cupru din compozitie este scazut pentru a ajuta la reducerea acumularii acestuia in ficat.

Beneficii cheie ale Purina Pro Plan Veterinary Diets HP Cat


Continut ridicat de energie pentru a ajuta la mentinerea unui bilant energetic pozitiv.

Nivel adaptat de proteine ​​pentru a ajuta la reducerea acumularii de toxine si mentinerea functiei hepatice.

Palatabilitate ridicata, pentru a incuraja consumul si pentru a preveni malnutritia.