Ulei esential de cuisoare (eugenia caryophyllus) Sabio pareri, prospect, oferta la reduceri cu pret mic

Pareri direct de la clienti daca merita sau nu sa cumperi de la Dr. Max. Ulei esential de cuisoare (eugenia caryophyllus), 10ml, Sabio

Cumpara Online La cea mai buna Oferta. Cumpara acest Produs la oferta cu pretul cel mai mic din online, super promotie mai ieftin decat eMag.

Vezi oferta cu discount. Beneficiaza chiar acum de pretul redus doar astazi.

pareri reale preturi reduse

Ce este și pentru ce se folosește Ulei esential de cuisoare (eugenia caryophyllus) Sabio  conform informațiilor din prospect 


Uleiul esential de cuisoare, cu aroma sa bogata, aromata si condimentata, este obtinut prin distilarea cu aburi a frunzelor arborelui de cuisoare, fiind util in lupta impotriva infectiilor. Este un agent potrivit pentru

Este folosit si ca remediu curativ impotriva diferitelor infectii respiratorii, cutanate, ale tractului digestiv sau urinar.

Intrucat uleiul esential  nu contine acizi grasi, nu este susceptibil de oxidare (rancezire), precum uleiurile si unturile vegetale, insa masuri suplimentare trebuie luate pentru a-l proteja  de efectele degenerative ale luminii, caldurii si aerului . 

Astfel, trebuie pastrat  intr-un recipient de sticla de culoare inchisa, departe de orice sursa de caldura. Daca va fi pastrat in conditii corespunzatoare, uleiul esential isi va mentine calitatile timp indelungat.

Precauții și contraindicații utilizare Ulei esential de cuisoare (eugenia caryophyllus) Sabio


Uleiul esential este un produs ce nu se foloseste ca atare pe piele, ci numai diluat intr-un ulei sau unt vegetal sau ca ingredient in diferite preparate cosmetice sau aromoterapeutice.

Efectuati un test prealabil utilizarii produsului, in pliul cotului, cu cel putin 24 de ore inainte de aplicare.

A se evita utilizarea de catre persoanele hipertensive, de catre femeile insarcinate sau care alapteaza.

Dozajul uzual in preparatele cosmetice este de 0,5-2%.

A se pastra bine inchis si a nu se lasa la indemana copiilor.

A nu se inghiti. Daca se ingereaza din greseala, se clateste bine gura cu lapte si dupa aceea se bea un pahar mare cu lapte si se solicita imediat ajutor medical de specialitate.

A nu se introduce in ochi sau membrane mucoase. Daca patrunde in ochi sau intr-o membrana mucoasa, se clateste bine locul cu o cantitate  suficienta de lapte si se solicita  ajutorul unui cadru medical de specialitate .

Daca dupa aplicarea pe piele a unui produs care contine ulei esential, apar iritatii/ mancarimi/ disconfort, se va aplica imediat un ulei vegetal in zona respectiva, pentru a dilua concentratia de ulei esential.  

Cititi mereu cu atentie avantajele si dezavantajele produsului, aceste aspecte sunt prezentate de catre clienti in comentarii. De multe ori recenziile negative acordate produsului nu reprezinta in realitate aspecte importante.

Un produs cosmetic de calitate este un produs care este fabricat din ingrediente de calitate superioara si care are ca scop imbunatatirea aspectului si sanatatii.

Produsul cosmetic de calitate trebuie sa ofere rezultate eficiente si durabile fara a provoca reactii adverse.

In plus, compania care il produce trebuie sa aiba o reputatie buna si sa respecte standarde ridicate de etica si mediu.
noriel.ro