Wiki Livia Popescu biografie, vârsta, studii, iubit, contact partenera lui Cove in CURSA IUBIRII

Vezi care este biografia profesionala Livia Popescu de la Cursa Iubirii, data nasterii si varsta,  studii si experienta profesionala, contact cabinet de psihologie si nu in ultimul rand daca cineii e iubit si ce familie are.

Conform CV-ului, Livia Popescu este psihoterapeut și psiholog, cu o experiență de peste 12 ani. 

Livia a colaborat cu diferite instituții, a susținut programe de dezvoltate personală atât individual, cât și la nivel de grup, iar în cabinetul său petrece o mare parte a timpului facilitând procese terapeutice și căutând să-i ajute  pe toți cei care îi trec pragul să se dezvolte, să depășească anumite blocaje, răni emoționale și să își îmbunătățească relațiile cu cei dragi.

Livia Popescu cursa iubirii wiki biografie varsta studii

Crede în puterea omului de a creşte și a se dezvolta într-o manieră proprie, care să îi permita să funcţioneze la capacitate optimă şi să facă faţa provocărilor stresante ale vieţii cotidiene. 

În drumul dezvoltării ei profesionale Livia a învățat, în primul rând, de la clienții . 

A făcut multiple popasuri în calatoria creșterii ele profesionale, de la instituții de învățământ și asociații ce vin în sprijinul adulților, până la institutii de stat. 

Toate aceste experiențe valoroase au ajutat-o să-si perfecționeze lucrul terapeutic cu adulții, copiii și familiile. 

În prezent, este dedicată lucrului în cabinetul individual de psihologie, dar și cercetarii și intervenției psihologice.

Îi puteți scrie pe adresa de contact de e-mail livia.popescu@psihart.ro la orice oră. Veți primi răspuns în maximum 24 de ore.

Daca despre biografie personala, iubit/sot, familie, copii, Livia Popescu este mai mult decat discreta, ei bine CV-ul sau ne ofera o perspectiva asupra studiilor si perfectionarilor sale.

• Institutul de Psihoterapie Experiențială Focalizată pe Emoții (EFT)
Program Internațional de Formare în Psihoterapie Experențială Focalizată pe Emoții

• Developmental Model of Couples Therapy - The Couples Institute (Canada)
Formare in Psihoterapie de Cuplu

• Centrul de Formare în Terapie pentru Copil, Cuplu și Familie
Formare in Psihoterapie de Familie

• Societatea de Psihoterapie Experiențială din România (SPER)
Formare în Psihoterapie și Consiliere psihologică, Evaluarea și Consilierea Experiențială a Copilului, Adultului, Cuplului și Familiei

Cursuri formare
• Terapii scurte centrate pe soluții
• Facultatea de Psihologie și Științele Educației - Master în Psihodiagnoză, • Psihoterapie Experiențială Unificatoare (PEU) și Dezvoltare Personală, cu durata de 2 ani
• Facultatea de Psihologie
Licență în Psihologie, cu durata de 3 ani

În „Cursa iubirii”, show ce va fi difuzat în această toamnă la Prima TV, Livia Popescu îi va ajuta pe concurenți să își întărească relația de cuplu.

„Urmăresc să văd ce anume din dinamica de cuplu poate fi îmbunătățit, caut să îi ajut, să fiu aproape de ei, să îi consiliez, să rezolv potențiale conflicte. Cu siguranță, o să merg pe blândețe, căldură și 100% implicare din partea mea” , spune Livia.

Primele probe din „Cursa iubirii” s-au desfășurat deja și au apărut și primele conflicte. Ce calități crede psihoterapeutul că trebuie să aibă un cuplu pentru a ajunge în finala competiției?

„Umor, comunicare, respect. Trebuie să ne vedem tot timpul partenerul, pentru că uneori uităm să fim focusați. Primul sfat: să te văd. Pe locul 2: respectul. Pe locul 3, trebuie să ne asumăm că o relație fără efort nu poate să existe, să ne gândim ce anume aducem nou”, a explicat Livia.
noriel.ro