3 greșeli care îi fură unei femei puterea și energia. Cum să le eviți

O femeie este mai puternică din punct de vedere energetic decât un bărbat de 16 ori - cu condiția să-și exploreze puterea. Și sunt lucruri care îi iau această putere sau o blochează complet.

Și acum nu vorbim despre o femeie „vedică” cu părul lung și o fustă până la podea. Și despre vechile obiceiuri care ne vor seca de putere și energie până când nu le vom eradica în mod conștient.

Iata cele mai comune 3 gre;eli pe care le face zilnic o femei și care o epuizează energetic


1. Stomacul încordat


Dacă ai auzit expresia „trage-ți stomacul înăuntru” de mai multe ori în copilărie, probabil că ai dezvoltat obiceiul de a-l ține „strâns”. În același timp, Hara, centrul energiei noastre vitale, este blocată.

Obișnuiți-vă să vă relaxați stomacul la fiecare expirație și să-l extindeți cât mai mult posibil la inhalare - acest lucru nu numai că vă va oferi putere, ci și vă va ușura multe boli.

ce greseli fac femeile zilnic si le epuizează energia si puterea

2. Privind de sus la bărbați


Nu ne referim la aroganță sau mândrie – vorbim acum despre simplul obicei de a privi. Dacă privești un bărbat în ochi și apoi privești în jos, activezi instinctiv modelul de supunere și supunere.

Când întâlnești bărbați, nu te mai uita la picioarele lor, apoi, alunecând peste corp, ridică-ți privirea până la un punct între sprâncene acestuia. Acest lucru îți va oferi o putere specială care este dreptul tău de naștere.

3. A te plânge mereu de viață


Amintiți-vă: nu există niciun loc pe planetă unde să vă puteți plânge. Făcând acest lucru, în primul rând, agravezi situația și, în al doilea rând, programezi un viitor și mai mizerabil.

Mulțumirea și stima de sine sunt cei mai buni prieteni ai tăi. Dacă nu ai aceste calități, bărbații te vor privi ca pe ceva de folosit.