CARDISURE 10 MG PALATABILE pareri, prospect, oferte cu pret mic farmacie online

Cele mai bune recomandari oferite de noi conform review-urilor si parerilor clientilor care au achizitionat deja CARDISURE 10 MG 100 TB PALATABILE produs special pentru animale. 

Am cautat si parerile celorlalti pe forumuri si am constatat faptul ca CARDISURE 10 MG 100 TB PALATABILE produs veterinar Pet Max este de calitate, majoritatea persoanelor il recomanda cu incredere.

Pentru a fi cat mai obiectivi, am cautat mai multe pareri pe internet si am observat ca majoritatea cumparatorilor sunt multumiti de acesta. Parerile persoanelor care au utilizat produsul si au urmat modul de utilizare sustin ca intr-adevar acesta da rezultatele dorite.

pareri reale preturi reduse CARDISURE 10 MG 100 TB PALATABILE


DENUMIREA PRODUSULUI MEDICINAL VETERINAR CARDISURE 10 mg - comprimate palatabile pentru caini 

COMPOZITIE: 1 comprimat contine Pimobendan 10 mg Comprimate rotunde, de culoare maro deschis, cu linii de marcare pe o parte si netede pe cealalta parte. 

INDICATII: Pentru tratamentul insuficientei cardiace congestive canine cauzata de insuficienta valvulara (regurgitare mitrala si sau a tricuspidei) sau cardiomiopatia dilatativa.

CONTRAINDICATII: Nu utilizati pimobendan in cardiomiopatiile hipertrofice sau in bolile in care un rezultat de ameliorare cardiaca nu se poate obtine din motive functionale sau anatomice (de ex., stenoza aortica). 

Intrucat pimobendan este metabolizat in principal prin intermediul ficatului, acesta nu trebuie utilizat la cainii cu insuficienta severa a functiei hepatice. 

REACTII ADVERSE: In cazuri rare poate aparea un usor efect cronotrop pozitiv (cresterea ritmului cardiac) si voma. 

Cu toate acestea, aceste efecte depind de doza si pot fi evitate prin reducerea dozei. In cazuri rare s-au observat diaree tranzitorie, anorexie si letargie. 

O crestere a regurgitarii valvei mitrale a fost observata rar in timpul tratamentului cronic cu pimobendan la cainii cu boala valvei mitrale. 

Semnele efectelor asupra hemostazei primare (petesii pe membranele mucoase, hemoragiile subcutanate) pot fi observate in timpul tratamentului in cazuri foarte rare, desi nu s-a stabilit clar o relatie cu pimobendanul. Aceste semne dispar la retragerea tratamentului. 

SPECII TINTA: caini. 

MOD DE ADMINISTRARE

Comprimatele trebuie administrate oral intr-un interval de dozare de la 0,2 mg la 0,6 mg pimobendan kg greutate corporala pe zi. 

Doza zilnica preferata este de 0,5 mg pimobendan kg greutate corporala. 

Doza trebuie divizata in doua administrari (cate 0,25mg kg greutate corporala fiecare), o jumatate de doza dimineata, iar cealalta jumatate seara, cu aproximativ 12 ore mai tarziu. 

Fiecare doza trebuie administrata cu aproximativ o ora inainte de hranire. Produsul poate fi combinat cu un tratament diuretic, cum ar fi furosemid. 

Pentru a rupe un singur comprimat cu linii de marcare in doua jumatati, puneti comprimatul pe o suprafata plana cu liniile de marcare in sus. 

Tineti o jumatate de comprimat si apasati in jos cealalta jumatate. Pentru a rupe comprimatul cu doua linii de marcare in sferturi, puneti comprimatul pe o suprafata plana cu partea cu liniile de marcare in sus si aplicati presiune pe centru cu degetul mare. 

RECOMANDARI PRIVIND ADMINISTRAREA CORECTA: Acest produs trebuie utilizat numai la cainii cu insuficienta cardiaca. A nu se depasi doza recomandata. 

Determinati cu precizie greutatea corporala inaintea tratamentului pentru a asigura dozarea corecta.