Cele mai frumoase mesaje de la multi ani pentru cei care iși sărbătoresc ziua onomastică de Sfinții Mihail si Gavril

Cele mai frumoase și emoționante mesaje de la multi ani pentru cei care își sărbătoresc ziua onomastică de Sfintii Mihail si Gavril pe 8 noiembrie


Sfintii Mihail si Gavril sunt doi dintre cei mai cunoscuti si venerati sfinti din calendarul ortodox. Ei sunt considerati protectori ai celor care poarta numele lor, dar si ai tuturor crestinilor. 

Pe 8 noiembrie, Biserica ii sarbatoreste pe acesti doi arhangheli, care au fost trimisi de Dumnezeu sa lupte impotriva fortelor raului si sa aduca vesti bune oamenilor.

Daca aveti in familie, in cercul de prieteni sau in randul colegilor pe cineva care isi serbeaza ziua onomastica de Sfintii Mihail si Gavril, nu uitati sa ii transmiteti un mesaj frumos, plin de urari si binecuvantari.

cele mai frumoase mesaje de sf gabriel si mihai cu impact emotional

Iata cateva exemple de mesaje de la multi ani cu impact emotional pe care le puteti folosi:


- Dragul meu Mihai/Mihaela, iti doresc sa ai parte de o zi minunata, plina de bucurie si lumina. Sa fii mereu sanatos/sanatoasa, fericit/fericita si implinit/implinita. Sa te calauzeasca Sfantul Mihail in toate alegerile tale si sa te ocroteasca de orice rau. La multi ani!

- Iubita mea Gabriela/Gabriel, esti cel mai frumos dar pe care mi l-a facut Dumnezeu. Te iubesc enorm si iti multumesc pentru tot ce faci pentru mine. Iti urez sa ai o zi de nume plina de dragoste, pace si armonie. Sa te binecuvanteze Sfantul Gavril si sa iti indeplineasca toate dorintele. La multi ani!

- Buna ziua, domnule/doamna Mihail/Gabriela. Va felicit pentru ziua dumneavoastra onomastica si va doresc multa sanatate, succes si prosperitate. Sa va insoteasca mereu Sfintii Mihail si Gavril in activitatea dumneavoastra profesionala si personala. Sa aveti parte de multe realizari si satisfactii. La multi ani!
noriel.ro