Dehinel Plus deparazitare interna, 1 comprimat KRKA pareri reale, mod utilizare, pret mic online

Cele mai bune recomandari oferite de noi conform review-urilor si parerilor clientilor care au achizitionat deja Dehinel Plus deparazitare interna, 1 comprimat KRKA produs special pentru animale. 

Am cautat si parerile celorlalti pe forumuri si am constatat faptul ca acest produs veterinar Pet Max este de calitate, majoritatea persoanelor il recomanda cu incredere.

Pentru a fi cat mai obiectivi, am cautat mai multe pareri pe internet si am observat ca majoritatea cumparatorilor sunt multumiti de acesta. Parerile persoanelor care au utilizat produsul si au urmat modul de utilizare sustin ca intr-adevar acesta da rezultatele dorite.

pareri reale preturi reduse Dehinel Plus deparazitare interna, 1 comprimat KRKA


Caini KRKA Dehinel Plus 1 comprimat informatii din prospect


Compozitie: 

1 comprimat contine: Febantel 150 mg, Embonat de pirantel 144 mg, Praziquantel 50 mg Indicatii: tratamentul infestatiilor mixte cu ascarizi, nematode si cestode la specia canina: Ascarizi: Toxocara canis (in stadiul matur si imatur de dezvoltare) Toxocara leonina (in stadiul matur si imatur de dezvoltare) Nematode: Uncinaria stenocephala (in stadiul matur si imatur de dezvoltare) Ancylostoma caninum (in stadiul matur si imatur de dezvoltare) Trichuris vulpis (formele mature) Cestode: Echinococcus granulosus Echinococcus multilocularis Dipylidium caninum Taenia spp. Multiceps multiceps Mesocestoides spp. 

Doze si mod de administrare:


Doza recomandata per kg greutate corporala este: 15mg febantel, 14,4 mg embonat de pirantel si 5 mg praziquantel, adica 1 comprimat per 10 kg greutate corporala. 

Comprimatele se administreaza in functie de greutatea corporala a cainelui, dupa urmatoarea schema: 

pana la 5 kg - comprimat 
pana la 10 kg - 1 comprimat 
pana la 15 kg - 1+ comprimat
pana la 20 kg - 2 comprimate 
pana la 30 kg - 3 comprimate 
pana la 40 kg - 4 comprimate 
pana la 50 kg - 5 comprimate 
pana la 60 kg - 6 comprimate 

Comprimatele vor fi administrate la baza limbii cainelui sau introduse in alimente. 

Medicamentul se administreaza in doza unica. Pentru asigurarea unei profilaxii eficiente a parazitozelor, se recomanda, ca tratamentul sa fie efectuat de 3-4 ori pe an. In caz de infestatie severa, tratamentul va fi repetat la interval de 2 saptamani. 

Contraindicatii:


Nu se recomanda administrarea medicamentului la femele gestante, in perioada primelor 2 3 ale gestatiei. Mod de prezentare: blister 1 tableta