Horoscop săptămânal 25 septembrie - 1 octombrie 2023. Planetele te sprijină în proiectele tale

Horoscopul săptămânii 25 septembrie 2023- 1 octombrie 2023 de la Berbec la Vărsător. Predcții zodii, sănătate, bani, dragoste, muncă


Horoscop săptămânal 25 septembrie - 1 octombrie 2023 Pești 


Pot apărea probleme de concentrare, concentrarea asupra principalului lucru, deci planificarea strategică este nefavorabilă. Disputele și chiar conflictele sunt posibile datorită punctelor de vedere diferite. Timp nefavorabil pentru campanii de publicitate și probleme juridice

Horoscop săptămânal 25 septembrie - 1 octombrie 2023 Berbec


Este recomandat să vă transformați emoțiile și conștiința, să lucrați cu atitudini, să revizuiți și să vă formați valori morale. Lărgirea orizontului, citirea, călătoria, comunicarea cu oameni neobișnuiți este utilă.

horoscop saptamanal dragoste bani sanatate


Horoscop săptămânal 25 septembrie - 1 octombrie 2023 Taur


Moment nefavorabil pentru tratamente de înfrumusețare, proceduri cosmetice și evenimente romantice. Posibilă exprimare intensă a emoțiilor, manipulare, gelozie. Este mai bine să amânați achizițiile importante.

Horoscop săptămânal 25 septembrie - 1 octombrie 2023 Gemeni


Zile bogate în energie. Vela vă va permite să folosiți această energie pentru bine. Cu toate acestea, luna plină poate aduce haos și discordie emoțională și surprize neplăcute într-o viață calmă și măsurată. 

Horoscop săptămânal 25 septembrie - 1 octombrie 2023 Rac


Moment nefavorabil pentru tratamente de înfrumusețare, proceduri cosmetice și evenimente romantice. Posibilă exprimare intensă a emoțiilor, manipulare, gelozie. Este mai bine să amânați achizițiile importante.

Horoscop săptămânal 25 septembrie - 1 octombrie 2023 Leu


Este mai bine să „împarți” informațiile primite la două, deoarece în această perioadă oamenii sunt predispuși la exagerare. Beneficiile acestui aspect includ energia și motivația pentru învățare, călătorii de afaceri și contacte și lucrul cu cuvintele.

Horoscop săptămânal 25 septembrie - 1 octombrie 2023 Fecioară


Urmează câteva oportunități financiare, poate că cele pe care le-ai cerut Universului sosesc, în sfârșit. S-ar putea să te simți în continuare puțin în afara zonei tale de confort, așa că fă-ți timp pentru cercetări sau pentru a cere ajutor unor oameni care se pricep. 

Horoscop săptămânal 25 septembrie - 1 octombrie 2023 Balanță


Evenimentele care te aproprie de cei dragi te fac să îți setezi și noi priorități. Ideile tale neconvenționale sunt puse în practică în plan profesional și social de persoane în care ai încredere deplină.

Horoscop săptămânal 25 septembrie - 1 octombrie 2023 Scorpion


Este mai bine să te ocupi de lucruri vechi decât să începi altele noi. Proiectele pe termen scurt sunt acceptabile. Inițiativele luate în această perioadă pot deveni irelevante începând din septembrie. Dar este timpul să te întorci la ceea ce ți-ai dorit de mult timp, dar „încă nu poți face”.

Horoscop săptămânal 25 septembrie - 1 octombrie 2023 Săgetător


O întâlnire personală pe care i-o aranjează cineva este dominată de atracţie fizică. Dragoste la prima vedere. Explozie de dragoste, găseşte acel partener pe care şi-l doreşte, are şi potenţă fizică şi financiară şi e timpul să ocupe mai mult de dragoste.

Horoscop săptămânal 25 septembrie - 1 octombrie 2023 Capricorn


Cei necăsătoriţi cunosc o persoană tânără şi încep o nouă relaţie. Te vei lansa în relaţia asta dacă cineva va fi totuşi activ şi nu va fi pasiv faţă de acţiunile tale. Peştii se reped într-o relaţie fără să ştie ce îi aşteaptă.

Horoscop săptămânal 25 septembrie - 1 octombrie 2023 Vărsător


Cu determinare și concentrare, vei reuși să ieși în evidență și să impresionezi pe toți cei din jur cu abilitățile tale de lider.

În relațiile personale și amoroase, comunicarea sinceră și empatică va fi esențială pentru a menține armonia în cuplu și în familie
noriel.ro