Interpretare VIS când visezi VRĂJITOARE. Tălmăcire VIS în care vezi femeie Ghicitoare

Ce înseamnă când visezi vrajitoare tanara sau bătrână, femeie ghicitoare in vis semnificație, ce înseamnă când visezi o ghicitoare frumoasă, ce înseamnă când visezi o baba urata care este vrăjitoare.


Visele noastre sunt strâns legate de inconștient. Dacă în ele apar vrăjitori și forțe de alte lumi devine alarmant. Aflați de ce visezi o vrăjitoare și cum puteți interpreta visele uimitoare cu femei ghicitoare.

Dacă vrei să-ți dai seama de ce un vis evocă emoții atât de puternice, cartea de vis oferă cele mai de încredere indicii. 

Vrăjitoarea este una dintre cele mai vechi imagini care poartă multe semnificații și evocă diverse asocieri. În psihologie, astfel de imagini puternice sunt numite arhetipuri. 

semnificație femeie ghicitoare in vis talmacire si dezlegare

Interpretarea viselor despre o vrăjitoare este întotdeauna ambiguă.

Puteți visa la o vrăjitoare dacă o persoană nu vrea să-și asume responsabilitatea pentru ceea ce se întâmplă în propria sa viață și într-un vis transferă responsabilitatea unei figuri de autoritate.

Dacă ai visat la o vrăjitoare, înseamnă că va fi distracție zgomotoasă sau o mare aventură cu prietenii înainte. 

Cu toate acestea, schimbările viitoare pot duce la dezamăgiri neașteptate, resentimente amar și chiar umilire personală. Când vrăjitoarele te calcă într-un vis, treburile casnice și de afaceri pot avea de suferit.

Vrăjitoare în cartea de vis a lui Vanga

Totul depinde de caracterul vrăjitoarei pe care ai văzut-o în timpul visului. Un vis cu o vrăjitoare rea prezice că durerea este posibilă în viitor. 

Dacă o vrăjitoare rea a blestemat pe cineva, vor avea loc schimbări semnificative în viața ta. 

Vrăjitoarea cea bună în VIS promite evoluții optimiste, dar merită să urmăriți cum evoluează situația și să nu cedați presiunii mediului înconjurător. 

Dacă ai visat o vrăjitoare care arde pe rug, unul dintre cei dragi va fi condamnat pe nedrept.

Cartea de vis, care combină cunoștințele de psihologie și ezoterism, indică faptul că visele despre vrăjitoare și vrăjitori indică o pierdere a credinței în bunătatea puterilor superioare și în sine

Un magician alb popular avertizează: în astfel de momente este extrem de nedorit să rezolvi problemele cu ajutorul vindecătorilor neconvenționali, deoarece există un mare pericol de a întâlni escroci. 

Este mult mai bine să rezistați circumstanțelor vieții și să dați dovadă de forță.

Vrăjitoare în cartea de vis a lui Nostradamus

Celebrul medic și alchimist a văzut evenimente nefavorabile și posibile pericole în vise cu o vrăjitoare. 

Cel mai adesea, acesta este un indiciu că în apropiere există un „lup în haine de oaie”. El te ajută să obții succesul în afaceri și în carieră, dar de fapt te manipulează și te folosește cu pricepere în propriile sale scopuri egoiste. 

Un astfel de „prieten” te poate priva de bunăstarea materială și poate distruge relațiile romantice. 

Când o vrăjitoare manifestă vrăjitorie într-un vis, nu ai încredere în propriile tale abilități, nu îndrăznești să lupți și să renunți la primele dificultăți. 

Dacă celălalt partener se dovedește a fi o vrăjitoare într-un vis, acesta este un semn rău pentru continuarea relațieii romantice.