JUNIOR-ANGIN, sirop dureri de gat copii, fara alcool si zahar, 100 ml pareri, opinii, la ce se foloseste, preturi reduse

Am cautat pe forumuri mai multe pareri despre JUNIOR-ANGIN, sirop dureri de gat copii, fara alcool si zahar, 100 ml si am observat ca sentimentul opiniilor cumparatorilor care au utilizat produsul este unul  pozitiv.

Cu toate astea, sunt si persoane care spun ca au incercat alte produse despre care spun ca au functionat mai eficient pentru problemele lor.

Acestia au fost interesati in principal de informatii despre prospect, preturi, cum si cat timp se foloseste si daca ingrasa, daca are contraindicatii si efecte secundare.

pareri reale preturi reduse JUNIOR-ANGIN, sirop dureri de gat copii, fara alcool si zahar, 100 mlCe este si pentru ce se foloseste JUNIOR-ANGIN, sirop dureri de gat copii, fara alcool si zahar, 100 mlconform informatiilor si descrierii din prospect


Junior-angin a fost conceput special pentru nevoile copiilor. Acesta ofera o solute prietenoasa pentru copii, delicata si eficienta cand cei mici sufera de dureri in gat si tuse iritanta.

Beneficii:

• tratează tusea uscată și neproductivă, durerile de gât și țesuturile iritate ale mucoasei gurii și gâtului, ca urmare a răcelii
• calmează mucoasa
• formează un strat protector pe mucoasă
• ajutor natural împotriva intruziunii microbilor

Ingrediente JUNIOR-ANGIN, sirop dureri de gat copii,


Mușchi islandez (5g)
Nalbă (5g)

Mod de administrare JUNIOR-ANGIN, sirop dureri de gat copii,


Pentru copiii peste vârsta de 1 an
1-6 ani: 5 ml sirop o dată sau de două ori pe zi
6-16 ani: 10 ml sirop de două ori pe zi

Majoritatea medicamentelor si suplimentelor au si opinii negative , deci nu este cazul sa va faceti o parere contra de la inceput.

Suplimentele si medicamentele cele mai bune au in general peste 4 stele ca rating in recenzile clientilor, dar nu e o regula.

Cititi mereu cu atentie avantajele si dezavantajele suplimentului, medicamentului sau produsului cosmetic , aceste aspecte sunt prezentate de catre clienti in comentarii. De multe ori recenziile negative acordate produsului nu reprezinta aspecte importante.