LIVIA GRAUR biografie, vârstă, înălțime, divorț, copii, iubit

Wiki Livia Graur Prima TV - biografia, data nașterii, zodia, cât câștigă, divorț, familie


Născută pe data de 2 aprilie 1986, în Bucureşti, prezentatoarea Prima TV Livia Graur (zodia Berbec) este absolventă a Universităţii Bucureşti, Facultatea de Limbi Străine şi masterand al SNSPA în Comunicare Audio-Video.

Fiind una dintre cele mai frumoase femei din showbizul românesc, Livia Graur, atrage privirile tuturor la evenimentele mondene. Vedeta se mândrește cu un fizic fără cusur și nu ezită să se afișeze în ipostaze sexy. Deși arată spectaculos, aceasta a dezvăluit că s-a luptat mulți ani cu un mare complex în ceea ce privește înfățișarea sa.

livia graur wiki biografic varsta înălțimea familia

,,Eu mănânc mereu ce am chef, nu ţin diete, nu mă abţin de la nimic. Dar probabil contează faptul că nu mănânc mult, nu exagerez, alimentaţia e sănătoasă şi echilibrată. (…)

Livia și soțul ei, Ștefan Graur, au divorțat, anul trecut, după 13 ani de căsnicie. Cei doi ai ales să se separe pe cale amiabilă, la notar și au rămas în relații bune de dragul fiicei lor, Renata.

Livia și Răzvan formeau un cuplu încă din liceu. Relația lor de iubire a durat 20 de ani și s-au despărțit în secret, fără a face multă vâlvă în jurul acestui subiect.

Cuplul are o fiică, Renata, în vârstă de 9 ani, iar cei doi părinți au rămas în relații datorită copilului.

Revenind la CV-ul Liviei Graur iată pe scurt parcursul ei profesional de până acum


A făcut specializare la Paris, la Universitatea Nanterre şi a lucrat o scurtă perioadă de timp, cât era studentă, în Cehia, la Brno, unde a colaborat la realizarea unui dictionary român-ceh.

A ajuns la Prima TV chiar de pe băncile facultăţii şi a început ca reporter. A realizat materiale ca şi corespondent Focus în domenii ca sănătate, învăţământ sau social, iar după 4 ani a devenit prezentator Meteo.

A realizat rubrica meteo atât ca prezentator, cât şi ca editor şi producător. Din august 2014 prezintă Focus la Prima TV.
noriel.ro