Olioseptil Sinus, capsul pareri forum cine a folosit, la ce e bun, instructiuni, pret redus

Am cautat pe forumuri mai multe pareri despre Olioseptil Sinus, 15 capsule si am observat ca sentimentul opiniilor cumparatorilor care au utilizat produsul este unul bun, pozitiv.

Cu toate astea, sunt si persoane care spun ca au incercat alte produse despre care spun ca au functionat mai eficient pentru problemele lor.

Acestia au fost interesati in principal de informatii despre prospect, preturi, cum si cat timp se foloseste si daca ingrasa, daca are contraindicatii si efecte secundare.

pareri reale preturi reduse Olioseptil Sinus, 15 capsuleCe este si pentru ce se foloseste Olioseptil Sinus, 15 capsule conform informatiilor si descrierii din prospect


Complex de uleiuri esentiale cu proprietati antiinflamatoare, decongestionante, antimicrobiene si vasoconstrictoare, poate fi utilizat in sinuzite.

OLIOSEPTIL SINUS contine in compozitie

Ulei esential de menta sustine sanatatea nasului si a gatului;

Ulei esential de  Brad-siberian si de Cuisoare ajuta la fluidificarea mucusului si a secretiilor bronsice si la eliminarea acestora;

Ulei esential de Camfor si  de Niaouli, benefice pentru caile respiratorii superioare;

Ulei esential de Rozmarin si de Lamai protejeaza celulele impotriva stresului oxidativ.

MOD DE UTILIZARE:

Produsul poate fi utilizat numai de adulti si de adolescenti cu varsta de peste 15 ani. 
Cate o capsula, dimineata, la pranz, si seara, inainte de masa, timp de 5 zile. Pentru persoanele care prezinta un teren sensibil, se recomanda o capsula/zi, in cure de 15 zile, si reluarea acestora de mai multe ori pe an

Majoritatea medicamentelor si suplimentelor au si opinii negative , deci nu este cazul sa va faceti o parere contra de la inceput.

Suplimentele si medicamentele cele mai bune au in general peste 4 stele ca rating in recenzile clientilor, dar nu e o regula.

Cititi mereu cu atentie avantajele si dezavantajele suplimentului, medicamentului sau produsului cosmetic , aceste aspecte sunt prezentate de catre clienti in comentarii. De multe ori recenziile negative acordate produsului nu reprezinta aspecte importante.