Solenid 200 gr, fungicid inhibitor de incoltire al cartofilor in depozit pareri forumuri produse fitofarmacie bune si ieftine

Solenid 200 gr, fungicid/ inhibitor de incoltire al cartofilor/ pudra anti incoltire in depozit, produs in Romania pareri forumuri produse fitofarmacie bune si ieftine Poti citi comentariile de pe pagina produsului fitosanitar. 

Atentie: toate produsele din fitofarmacie au si comentarii negative, deci nu este cazul sa va temeti.

Rating-ul clientilor. Produsele cele mai bune au peste 4 stele ca rating. Comentariile si opiniile sunt verificate. Puneti accent pe comentariile ce au afisat termenul Achizitie verificata. 

Pareri Pro si Contra. Cititi cu atentie avantajele ei dezavantajele produsului, aceste aspecte sunt relatate de catre clienti in comentarii.

pareri am folosit solenid


Produs impotriva incoltirii cartofului in timpul depozitarii. Salveaza de la depreciere (incoltire deshidratare) cartofii depozitati. 

Reduce pierderile de substanta uscata si de apa, cartofii incoltind mai putin in timpul depozitarii, deci se pastreaza cantitativ si calitativ valoarea nutritiva a cartofului. 

Creste rezistenta la boli, aspectul comercial pastrandu-se pana la aparitia cartofilor noi. 

Temperatura optima de pastrare a cartofilor este de 3 - 6 garde, in cazul folosirii Solenidului temperatura poate sa creasca pana la 12 grade, unde incoltirea ramane redusa. 

Se poate folosi Solenid ca pudra sau solutie, la toate soiurile de cartof pentru consum, dar este interzisa folosirea ei la cartofii de samanta. 

Mod de folosire Solenid 200 gr, fungicid inhibitor de incoltire al cartofilor


Pudra se aplica ca atare, prin prafuire, pe cartofi, inainte de depozitare, doza fiind 200g pudra pt 100 kg cartofi. 

Produs fabricat in Romania.
noriel.ro