3 VRĂJI PUTERNICE PENTRU NOROC ȘI BANI

De mult timp, oamenii au folosit vrăjile pentru a-și îmbunătăți viața, pentru a aduce prosperitate și absența oricăror probleme. 

Vorbind despre prosperitate, banii au jucat întotdeauna un rol important în bunăstarea umană și uneori nu este ușor să pui mâna pe ei, dar nu este imposibil. 

Există situații în care sunteți pur și simplu ghinionist cu banii - și în astfel de cazuri vrăjile pentru noroc și bani care pot fi citiți acasă vor fi utile. 

După ce veți citi vrăjile și veți efectua toate acțiunile necesare, banii vor veni la dvs. din cele mai neașteptate locuri și de la oameni la care nici măcar nu v-ați putut gândi.

De ce este important să efectuați astfel de ritualuri pentru bogăție, acasă? Faptul este că banii intră în casă, sau nu. Prin urmare, cel mai bun loc pentru a atrage finanțare este confortul casei. 

Înainte de a citi ritualurile scrise mai jos, este important să puneți casa în ordine, pentru a vă asigura că toate camerele sunt curate. Acordați o atenție deosebită colțurilor casei dvs. - toate colțurile ar trebui să fie cât mai curate și mai libere de lucruri, astfel încât energia bogăției să aibă direcția și efectul corect

Există o regulă – banii nu vin la murdărie, deci curățenia și curățenia.

1) VRAJĂ MAGICĂ PENTRU PROFIT ȘI NOROC ÎN AFACERI

Dacă sunteți un om de afaceri, atunci este foarte important să aveți un profit care să vă permită să plătiți toate cheltuielile, impozitele și să rămâneți pe linia de plutire atâta timp cât afacerea dvs. prosperă. 

cele mai puternice si simple vraji pentru bani si noroc

Se întâmplă uneori că ești doar ghinionist în afaceri, că clienții pur și simplu nu vin și asta este. Există vrăji comerciale, le puteți folosi. Sau acest ritual magic pentru profit și noroc în chestiuni financiare:

"Râul Iordan curge pe sub Muntele Siyan. Maica Domnului trecea peste râu, vorbind cu râul. Râul mamă, curgi rapid și furios, speli aurul țărmurilor. Păstrează-mi bunurile, aurul și argintul. Fii bunul meu fără scrupule, discret, Vino la mine, slujitor al lui Dumnezeu (nume), repede, nepătat, irevocabil. După cum peștele nu merge împotriva apei, tot așa aurul nu merge împotriva mea, Vino direct în mâinile mele, în zori, seara, În fiecare zi, în orice ceas, zi sub soare, noapte sub lună, Sub stelele care sunt frecvente și clare, sub întreaga lume a lui Dumnezeu. Pentru aceste cuvinte ale mele sunt cheia și încuietoarea, în Numele Domnului, prin Duhul Sfânt, în vecii vecilor. Amin."

2) VRAJA PENTRU SALARII MAI MARI

Există situații în care pur și simplu nu există suficienți bani, nu sunt suficienți. Pentru ca prosperitatea să vină cât mai repede posibil, folosiți o vrajă a banilor pentru salarii mari. 

Și pentru ca vraja magică să funcționeze sigur, la început este mai bine să vă limitați la cheltuieli, să încercați să cheltuiți bani de fiecare dată sau să reduceți cantitatea de consum la jumătate. 

Acest lucru este necesar pentru ca energia bogăției să se obișnuiască cu faptul că acumulați mai mulți bani decât cheltuiți.

"Apostolul Andrei a pescuit pe Marea Galileii cu Iisus Hristos, Domnul nostru, zicând: «Doamne Iisuse Hristoase, trimite-mi o captură bogată, ca să vâslesc bani cu lopata». Deci Domnul să nu uite pe robul lui Dumnezeu (numele), să nu treacă pe lângă el, ci să-i dea lucruri bune, să-l hrănească, să-i dea apă. Amin, amin, amin."

3) VRAJA CU PĂSĂRI PENTRU BANI

Acest ritual ar trebui să se desfășoare în apropierea casei, pe balcon sau verandă. 

Spuneți această vrajă pentru bani în timp ce sunteți acasă, hrănind păsările, iar norocul financiar vă va veni foarte repede. 

Hrănești păsările, iar soarta te hrănește cu bani în schimb – totul este corect.

"Fiecare pasăre cântă, fiecare pasăre aduce mâncare puilor, un cuc este o mamă rea pentru cucul ei, nu voi arunca pâine cucului. Pasăre mică, iată un cadou pentru tine, du-l copiilor mici. Așa cum Eu vă hrănesc și vă tratez, tot așa aș primi și eu, slujitorul lui Dumnezeu (numele) , prosperitate și bunătate. Amin."