Ce înseamnă când visezi culoarea ALB. Semnificație când visezi oameni îmbrăcați in alb

Culoarea albă este considerată a fi un simbol al purității, purității și bunătății. Dar ce înseamnă culoarea alb într-un vis? Vă spunem de ce culoarea albă este visată conform diferitelor cărți de vis

Ce înseamnă când visezi oameni îmbrăcați in alb

Dacă într-un vis, de exemplu, ai văzut oameni în haine albe ca zăpada și cu o zi înainte nu te-ai putut decide asupra alegerii ținutei albe pentru vacanță, cel mai probabil această viziune nu înseamnă nimic.

Este o altă problemă dacă culoarea a apărut într-un vis „fără avertisment” sau condiții prealabile. 

Aceasta înseamnă că există un sens ascuns în el care poate fi interpretat cu ajutorul unei cărți de vis. 


Ce înseamnă când te visezi îmbrăcată in alb


Psihologul american Gustav Miller a considerat culoarea albă drept un bun augur. În general, conform cărții sale de vis, albul prezice succesul. Un porumbel alb, de exemplu, visează la o nuntă, un pat alb ca zăpada - la succes în afaceri. Dar, după cum se spune, există nuanțe.

De exemplu, a vedea un prieten în haine albe într-un vis înseamnă posibila lui boală. Și - un copil sau o tânără - înseamnă deja o comunicare plăcută.

Dacă o femeie s-a văzut în alb, așteptările ei vor fi zadarnice, dar dacă un bărbat, o tristețe plăcută, curățitoare, poate coborî asupra lui. Detaliile sunt foarte importante pentru Miller.

Sau un alt exemplu: dacă călărești într-un vis un cal alb puternic, asta înseamnă bucurie pe care ți-o vor oferi cei dragi, dar dacă calul este slab, înseamnă că lângă tine sunt invidioși, ai grijă. 

Apropo, cartea de vis acordă destul de multă atenție culorilor animalelor. 

Un câine alb, conform interpretării lui Miller, visează la o propunere bună (pentru femei - inclusiv la căsătorie), o pisică - te încurajează să nu pierzi atenția la lucruri mărunte, un pisoi - îți amintește de intuiție, în care ar trebui să ai încredere, un urs - să renunțe la iluzii, iar un taur alb prezice avansarea în carieră. 

Ce înseamnă când visezi o femeie îmbrăcată in alb

Conform învățăturilor babei Vanga, visele în care există mult alb, de regulă, vorbesc despre lucruri bune. 

Bunăstarea familiei, longevitate și prosperitate. Ea a interpretat simbolurile categoric și fără ambiguitate: de exemplu, am visat la o barză albă care se avântă pe cer - așteptați-vă la profituri mari, văzând un munte de cretă - la creștere profesională, trandafiri albi - la iluminare spirituală. 

Ce inseamna cand visezi camera sau / si casa varuita in alb

Conform cărții de vis a farmacistului, alchimistului și profetului francez Nostradamus, culoarea albă, dacă este inerentă obiectelor, animalelor și plantelor prin natură, visează la emoții pozitive. 

Dacă o persoană a văzut ceva pictat în alb într-un vis, atunci, dimpotrivă, acest lucru ar putea avertiza asupra unor probleme majore iminente. 

Nostradamus a acordat o mare importanță scenariilor de vis cu culoarea albă și a încercat să dea interpretări chiar și celor mai mici detalii. 

Să spunem că dacă o persoană se vede cu părul gri într-un vis, înseamnă că o așteaptă lucruri grozave, care vor fi încununate de succes. 

Nostradamus a propus să interpreteze în același mod viziunile unui zâmbet alb ca zăpada.