Ce înseamnă când Visezi o Căsătorie că te măriți cu fostul iubit sau cu un necunoscut

Ce înseamnă când visezi ca cineva se căsătorește, când visezi nunta altcuiva sau ca te măriți si nu vrei conform dicționarului de vise


Unii interpreți de vise tălmăcesc visele despre o nuntă ca fiind un prevestitor al unor evenimente grave și nevoia de a se înțelege pe sine și de a înțelege motivele înfrângerilor atât în ​​viața personală, cât și în muncă. 

Dar merită să ne amintim că visele ne spun direcția corectă și suntem întotdeauna capabili să luăm totul în propriile mâini.

Oricine vede festivitățile de nuntă trebuie să se gândească dacă există planuri de căsătorie sau dorința de a intra într-una. 

Ce inseamna cand visezi ca te casatoresti la starea civila si ca te cununi in biserica

Dacă nu, cel care doarme și-a luat o povară grea pe umeri. Este împovărat de responsabilități legate de muncă sau de afaceri, are griji și nu se poate relaxa.

Ce înseamnă când visezi ca te măriți cu un necunoscut

Un vis în care o femeie se căsătorește cu un bătrân cu o față încrețită și un cap gri îi promite necazuri și boli. 

Dacă în timpul ceremoniei de căsătorie trece iubitul ei, tot în negru, și se uită la ea cu reproș, visul prefigurează răcirea prietenei ei față de ea. 

Invitații la o ceremonie de nuntă, veseli și îmbrăcați în haine lejere, sunt un semn de bucurie. Hainele negre ale invitaților sunt un semn de tristețe. 

Pentru o fată tânără, un vis în care se vede ca o mireasă nefericită prefigurează dezamăgirea în dragoste și, eventual, boală. 

Ar trebui să-și monitorizeze cu atenție comportamentul, deoarece inamicii sunt în apropiere. 

Ce înseamnă când visezi ca te căsătorești cu iubitul tău la Starea Civilă

Dacă visezi că te căsătorești, înseamnă că vei primi vești neplăcute de la o persoană care nu este aici. 

Dacă visezi că ești oficiant la o ceremonie de nuntă, atunci în realitate vei experimenta grija sinceră a celor dragi pentru tine.

A fi invitat la nunta unui prieten sau a unei cunoștințe este un efort comun. Mai mult, așa cum arată mireasa, astfel de lucruri te așteaptă înainte.

Dansul la o nuntă înseamnă probleme cu sexul opus.

Ce înseamnă când visezi ca te căsătorești cu fostul iubit

Pentru un bărbat care a văzut o nuntă veselă și bogată într-un vis și a fost oaspete la vacanță, un astfel de vis va fi un semn bun. 

Visul poate fi interpretat ca cunoștințe interesante în viitorul apropiat, noi întâlniri care vor deschide noi oportunități și perspective pentru visător. Un astfel de vis poate prevesti succes, prosperitate și o întâlnire cheie pentru viitor.

Un vis de noapte în care un bărbat a fost în rolul unui mire și o femeie necunoscută ca mireasă, personifică alegerea greșită a unui partener în viața reală. 

Merită să aruncați o privire mai atentă la persoana iubită și să vă regândiți relația.