Cele mai norocoase numere pentru TAUR în dragoste, bani și sănătate

Conform horoscopului natal cele mai importante numere norocoase pentru Taur sunt multipli de 6. 

NUMERE NOROCOASE PENTRU TAUR PENTRU NOROC 

Deci, 2, 4, 16 și toate numerele care sunt multipli de 6 vor aduce noroc Taurului. 

Dacă vorbim despre numerele norocoase pentru Taur, cărora le place să joace diverse loterie, atunci acestea vor fi 6, 11 și 16, precum și toate combinațiile bazate pe aceste numere. De exemplu, ar putea fi 11166... ​​​​sau 61611... 

Este de remarcat faptul că pentru un anumit semn zodiacal din fiecare lună, zilele fericite de mai sus vor fi cele mai favorabile pentru noi începuturi și afaceri de succes, pentru date de succes, tranzacții financiare și achiziții valoroase. 

Dacă vorbim despre numere norocoase pentru Taur, este de remarcat faptul că 2 este numărul ciocnirii contrariilor, dar în același timp este și numărul de echilibru. 

taur cele mai norocoase numere horoscop natal

Se distinge printr-o bună imaginație, abilitate artistică, receptivitate și armonie sufletească și un caracter echilibrat. 

În plus, 2 este și luptă, cauza mișcării și a antagonismului. 

Simbolul pentru numărul 4 este un pătrat. Se caracterizează prin forță și stabilitate: 4 anotimpuri, 4 direcții cardinale, 4 elemente principale care formează lumea. 

Și dacă numărul 3 simbolizează trecerea treptată de la un punct la altul, care constituie echilibru, atunci numărul 4 este echilibrul perfect. 

6 ESTE CEL MAI NOROCOS NUMĂR PENTRU TAUR 

Numărul principal care este inclus în numerele norocoase pentru Taur este 6, care conține de două ori trei. 

Acesta este un simbol al inițierii prin testare, măsuri și fiabilitate, o emblemă a cunoașterii binelui și răului. 

În plus, 6 este numărul libertății și al lucrării divine: libertatea este deasupra, iar munca este sub ea și doar el va atinge libertatea care poate trece prin toate etapele muncii. 

Conform numerologiei, 6 se concentrează pe responsabilitatea pentru familie, casă și pentru societate în ansamblu. 

Taurul adoră să fie în centrul atenției în casa lor, adoră ordinea și urăsc certurile. Sunt plini de compasiune, de încredere, înțelegători și neclintiți. 

Taurii sunt exact acei oameni care vor da o mână de ajutor atunci când necazurile vor bate la ușa cuiva din jurul lor. Sunt atrași de armonie și iubire și de multe ori pur și simplu nu observă deficiențele celor pe care îi iubesc. 

Totuși, numărul norocos 6 pentru zodia Taur are și manifestări inferioare. În primul rând, este egoismul, dragostea pentru ceartă, grosolănia, neprihănirea de sine și o sinceritate excesivă. Pot fi tirani în familia lor, deși caută perfecțiunea în oameni. 

În plus, ei pot interveni în orice, criticându-i pe ceilalți, dar în același timp reacționând emoțional la criticile adresate lor.