Chlorella ecologica tablete, Republica BIO pareri forum cine a folosit, la ce e bun, instructiuni, pret redus

Am cautat pe forumuri mai multe pareri despre Chlorella ecologica 300 tablete, Republica BIO si am observat ca sentimentul opiniilor cumparatorilor care au utilizat produsul este unul bun, pozitiv.

Cu toate astea, sunt si persoane care spun ca au incercat alte produse despre care spun ca au functionat mai eficient pentru problemele lor.

Acestia au fost interesati in principal de informatii despre prospect, preturi, cum si cat timp se foloseste si daca ingrasa, daca are contraindicatii si efecte secundare.

pareri reale preturi reduse Chlorella ecologica 300 tablete, Republica BIO


Ce este si pentru ce se foloseste Chlorella ecologica 300 tablete, Republica BIO conform informațiilor si descrierii din prospect


Chlorella ecologica este un supliment nutritiv ecologic, natural, cu rol detoxifiant pentru ficat, bila si rinichi, ce accelereaza metabolismul si susține sanatatea digestiei.

Beneficii Chlorella:

Regleaza nivelul de glucoza si colesterol, ajuta functionarea sanatoasa a organismului, accelereaza metabolismul, contribuie la mentinerea bunei functionari a sistemului digestiv, stimuleazza digestia, sustine vitalitatea si activitatea organismului. 

Sprijina sistemul imunitar; este un superaliment tonic, care lupta cu oboseala, este energizant si sustine vitalitatea organismului mai ales in perioade de oboseala, stres, convelescenta.

Supliment nutritiv ecologic natural, Raw, verificat si certificat Vegan, Fara Gluten, Fara Lactoza, Fara Fructoza, Fara Organisme Modificate Genetic (nonGMO), Neiradiat si Neradiat.

Ingrediente Chlorella de la Republica Bio:

O cutie contine 300 tablete de 400 mg cu pulbere de Chlorella de Hawaii, produs certificat ecologic 

Ingrediente tableta: 100% pulbere de Chlorella* (Chlorella vulgaris) 400 mg.

Tara de origine este Hawaii.

Mod de administrare Chlorella, Republica Bio:

Ca supliment alimentar, cate 2 tablete de 3 ori pe zi, in cure de 3 / 6 luni.

Nu administrati copiilor sub 16 ani, femeilor însărcinate sau celor care alapteaza.

Pastrati la temperatura camerei, la loc uscat, ferit de razele soarelui.

Majoritatea medicamentelor si suplimentelor au si opinii negative , deci nu este cazul sa va faceti o parere contra de la inceput.

Suplimentele si medicamentele cele mai bune au in general peste 4 stele ca rating in recenzile clientilor, dar nu e o regula.

Cititi mereu cu atentie avantajele si dezavantajele suplimentului, medicamentului sau produsului cosmetic , aceste aspecte sunt prezentate de catre clienti in comentarii. De multe ori recenziile negative acordate produsului nu reprezinta aspecte importante.