Cum afli ce culoare are AURA ta după data nașterii. Semnificațiile culorii aurei

Cum să-ți afli culoarea aurei în funcție de data nașterii

Pentru a afla culoarea aurei, există multe tehnici și metode speciale diferite. Puteți calcula în mod independent culoarea aurei în funcție de data nașterii, fără a apela la astrologi, medium-uri și ezoterişti. 

Puteți calcula ce culoare are biocâmpul tău folosind știința numerologiei. 

Folosind aceste calcule, poți afla ce fel de persoană este o persoană, ce o interesează și în ce domenii își poate arăta talentele.

Mod de calcula culorii aurei după data de naștere

Pentru a vă determina programul individual și numărul cu care vă puteți verifica culoarea aurei, trebuie să efectuați următorul calcul:

ce culoare are aura mea dupa data nasterii

➢ notează pe o foaie de hârtie data completă a nașterii - zi, lună și an;

➢ însumează toate cifrele la o singură cifră;

Dacă rezultatul numărării este numărul 11 ​​sau 22, nu este nevoie să-l însumăm.

După ce ați reușit să vă determinați codul individual după data nașterii, trebuie să vă familiarizați cu interpretarea acestuia. 

Data nașterii va ajuta la calcule și determinări ale caracterului și destinului.

Semnificația culorii aurei calculată după ziua ta de naștere

1. Culoare roșie, stacojie. Patronul unității este Marte. Aceasta este o schemă de culori care se referă la foc. Responsabil pentru sentimente și emoții puternice, influențează experiențele puternice. 

O persoană care obține unul ca urmare a numărării are următoarele trăsături de caracter:

  • receptivitate;
  • dragoste pentru viață;
  • dorinta de placere;
  • conducere;
  • ambiţie;
  • vointa puternica;
  • agresivitate.

O astfel de persoană nu devine aproape niciodată deprimată, nu se confruntă cu apatie și își revine rapid din nenorocirea pe care a trăit-o.

2. culoarea galbenă. O persoană cu acest număr are următoarele caracteristici:

rezistență la stres; abilități de comunicare; onestitate; deschidere.

O astfel de persoană are abilități creative ascunse.

3. Buloarea portocalie. Se distinge prin sensibilitate, atenție și abilități diplomatice pronunțate. Este important pentru el să aducă beneficii altora. Nu necesită nimic în schimb.

4. Culoarea verde. Proprietarul său se adaptează cu ușurință în orice circumstanțe. Este sentimental și vulnerabil, dar în același timp rezistent și optimist.

5. Culoarea albastru închis. Acesta este un simbol al aventurismului, al căutării noutății și al învățării continue. Astfel de oameni se nasc călători. Dar se confruntă adesea cu depresie și stres și le este greu să înceteze să caute ceva mai bun.

6. Culoarea bleu. Un semn al unei persoane umane, grijulie, misionar și patron. Este calm și echilibrat, încrezător. Capabil să facă față unor circumstanțe dificile.

7. Culoarea Violet. Viața acestei persoane este strâns legată de misticism. Are abilități extrasenzoriale ascunse sau pronunțate.

8. Culoarea roz. Aceasta este o persoană materialistă, intenționată, de afaceri. Are grijă de ceilalți. Incapatanat si voinic.

9. Culoarea bronz. Se remarcă prin caracterul său puternic, independent financiar, emoțional, arogant.

11 – culoarea argintie. Are o intuiție pronunțată, un idealist și un visător, un vizionar. Sincer, de încredere.

22 – culoarea aurie. Are un potențial puternic. De multe ori se confruntă cu stres și nu știe cum să reacționeze corect într-o situație dificilă.

Cunoscând caracteristicile aurei tale, te poți schimba treptat în bine. 

Dar amintiți-vă, o trăsătură negativă în sine nu poate deveni una pozitivă și, pentru a corecta anumite deficiențe în tine, nu este suficient să știi despre existența lor și să visezi la schimbări. 

Trebuie să muncești din greu, să te angajezi în autocunoaștere și să lucrezi la acele trăsături care necesită atenția ta.