Cum Mercur retrograd îi afectează pe cei cu Mercur retrograd în horoscopul natal

Ce inseamna mercur retrograd. Ce zodii sunt afectate de mercur retrograd. Cum ne afectează mercur retrograd.


Există o părere că „minus cu minus dă plus”, adică cei cu Mercur retrograd în horoscopul natal se presupune că nu simt retrogradul său și totul merge bine pentru ei.

Cu siguranță că simte pe deplin influența tranzitului retrograd al lui Mercur. Există, de asemenea, eșecuri, confuzii și greșeli în viața lui în aceste perioade. Dar, în același timp, mișcarea lui retrogradă merge foarte bine!

Așa se manifestă retrogradarea Mercurului natal.
Adică, în aceste perioade el poate săpa perfect în ceva, să-și dea seama ceva, să aducă ceva la ideal cu perfecționismul său inerent.

dicționar de astrologie explicat mercur retrograd

Dar de multe ori astfel de lucruri sunt fie trecătoare (proiecte scurte), fie au ca scop prelucrarea trecutului, finalizarea a ceva deja existent sau, uneori, nu au perspective.

Adică, treburile personale de natură mercuriană, pe care de obicei le face „retrograde”, chiar merg ca un ceas.

Dar, repet, acest lucru nu protejează împotriva greșelilor, confuziei, defecțiunilor sau neînțelegerilor cu ceilalți.

Afacerile mercuriene obișnuite în astfel de perioade se pot dezvolta rapid pentru toată lumea.

Mercur retrograd poate fi fie super sociabil, cu activitate intelectuală intensă, susținător al ordinii, fie poate negare: evitarea comunicării, comunicarea, poate negarea activității intelectuale (gândirea și adâncirea în ceva).

Cu toate acestea, cât de exact ne va afecta Mercur retrograd pe fiecare dintre noi, indiferent de direcția sa natală și dacă va fi, depinde de unde merge și de aspectele pe care le face.