Cum se fac Vrăjile și Farmecele cu SARE. Care sare este bună pentru ritualuri de MAGIE

Proprietățile sării pentru vrăji, farmece și ritualuri magice 

Din cele mai vechi timpuri, sarea a fost asociată cu înțelepciunea și eternitatea, deoarece nu se poate strica. 

Acest produs nu are data de expirare. Vrăjitorii foloseau sarea în ritualuri datorită proprietăților sale puternice de protecție. Cu ajutorul sării, au fost făcute amulete împotriva spiritelor rele, a energiei rele și negative.

Sarea este populară în vrăjitorie pentru capacitatea sa de a absorbi sau transmite informații. 

Această proprietate a produsului este posibilă datorită structurii cristaline. În timpul citirii intrării, mesajul energetic este păstrat în interiorul cristalelor.

Cum să alegi cea mai bună sare pentru ritualuri magice și pentru vrăji

Procesul de formare a sării este lung și complex, timp în care produsul colectează toată puterea Pământului. Sarea este folosită în mod activ în vrăjitorie, dar pentru fiecare ritual trebuie să alegeți opțiunea potrivită. 

Există mai multe tipuri de sare:

Sarea de gătit.

Această vizualizare conține un minim de informații străine. Prin urmare, o astfel de sare este bine încărcată cu energia rugăciunilor și a vrăjilor.

Sarea de mare pentru farmece

Acest produs conține adesea aditivi străini. Cu toate acestea, conține energia mării, care are un efect benefic. Sarea de mare trebuie folosită în ritualurile efectuate în baie.

Sare de joi pentru vrăji 

Această opțiune este potrivită pentru îndepărtarea daunelor sau a ochiului rău. Sarea este încărcată în Joia Mare. Acest tip de produs este considerat cel mai pur și mai puternic. 

Ea este capabilă să restabilească sănătatea, să obțină succes și fericire. Vrăjitorii îl folosesc pentru a oferi protecție magică sau pentru a elimina daune grave. Sarea este pregătită în Joia Mare și binecuvântată în templu.

Sarea de joia neagră pentru ritualuri de magie

Acest tip este considerat cel mai puternic. Pentru a-i spori proprietățile magice, i se adaugă diverse ierburi care au puteri vindecătoare.

Dacă primele două opțiuni pot fi achiziționate cu ușurință de la orice magazin, atunci sărurile de joi și de joia neagră pot fi preparate doar singur.

Un sfert de sare se prepară după cum urmează:

• se toarnă sarea în tigaie;

• aprindeți aragazul și încălziți-l;

• deschideți o pungă cu semințe de mac și turnați-o în sare;

• turnați totul într-o pungă de cârpă;

• binecuvântați sarea pregătită în biserică.

Dacă nu poți sfinți sarea în biserică, atunci fă-o singur. Folosește vraja pentru sarea de joi pentru a o încărca:

Dumnezeu, Mântuitorul nostru, care s-a arătat prin profetul Elisei în Ierihon. Tu, care ai făcut apă vie cu sare! Tu însuți binecuvântezi această sare și fă-o o ofrandă de bucurie. Căci Tu ești Dumnezeul nostru și te slăvim! Tată, Fiu și Duh Sfânt, acum și mereu și în vecii vecilor. Amin!"

Citiți rugăciunea de 3 ori. Este necesar să calcinați sarea doar în Joia Mare înainte de Paște.

Important . Dacă dintr-un motiv oarecare nu puteți pregăti sare în Joia Mare, atunci faceți ritualul în luna plină. Trebuie să începi exact la ora douăsprezece noaptea.

Pentru a pregăti sarea de joia neagră, trebuie să adăugați:

- oregano;
- ferigă;
- salvie.

Pentru a face ca sarea să fie neagră se amestecă cu pâine de secară înmuiată.

Produsul se introduce la cuptor si se coace 2-3 ore.