ESARET CAPCANA IUBIRII rezumatul serialului turcesc, actiune , personaje

Informații despre serialul turcesc ESARET CAPCANA IUBIRI - rezumat, actori, personaje, acțiune, muzica


Orhun (Cenk Torun) este un om de afaceri de succes, dar cu un caracter nemilos, pe care l-a moștenit de la mama sa, Afife (Melahat Abbasova).

Sora geamănă a lui Orhun merge în Eritreea ca medic voluntar, în ciuda dezaprobării familiei sale. 

După un timp, nimeni nu dă de ea și toți încep să-și facă griji pentru viața ei. Așa că Orhun decide să plece în Eritreea pentru a-și găsi sora.

Din întâmplare, dă peste Hira (Mahassine Merabet) în mijlocul deșertului. Aceasta este o tânără frumoasă care este sclava unei bande locale. 

informatii rezumat serial esaret

Orhun îi salvează viața Hirei, însă nu și pe cea a surorii lui, care e otrăvită de cei care o țineau captivă. 

Ulterior, el află că de fapt Hira a fost cea care i-a otrăvit sora, așa că vrea să se răzbune. 

O ia cu el pe Hira la Istanbul și decide să-i facă viața mizerabilă. Desi a scăpat de membrii bandei, 

Hira începe să trăiască în casa lui Orhun ca o sclavă. Ea îi explică acestuia că nu știa că mâncarea pe care i-a dat-o suroriii sale era otrăvită, însă bărbatul, orbit de furie, continuă să-i facă viața un calvar.

Când se ivește că de fapt Hira a fost cea care a fost înființată de bandă și și-a otrăvit sora, Orhun pune la cale un plan de răzbunare: o va lua pe Hira acasă cu el. dar, în loc să o salveze de la viața prizonieră, el va înrăutăți lucrurile pentru ea... 

Lucrurile se complică și mai mult când Afife îi spune fiului ei că de fapt și-a mințit copiii despre moartea tatălui lor ani de zile. 

Orhun decide să se căsătorească cu Hira pentru a o înnebuni pe mama sa - ea urăște oamenii cu statut inferior și este obsedată de „sânge pur”. 

Această căsătorie îl va întemnița pe Firuze într-o sclavie mai insuportabilă sau cuplul va găsi răscumpărare după ce și-a plătit toate cotizațiile?

Distributie, actori personaje serial turcesc ESARET CAPCANA IUBIRII


Ali Yagiz Durmus ... Kenan160 episodes, 2022-2023 
Melahat Abbasova ... Afife Demirhanli / ...159 episodes, 2022-2023 
Mahassine Merabet ... Hira 47 episodes, 2022-2023 
Cenk Torun ... Orhun Demirhanli 47 episodes, 2022-2023 
Hilal Anay ... Meryem 9 episodes, 2022-2023

Actrita turca Mahassine Merabet s-a născut în urmă cu 24 de ani în Maroc. În țara natală și-a petrecut copilăria și a locuit până la sfârșitul studiilor universitare. 

Ea vorbește arabă, turcă, engleză și franceză și a lucrat o vreme ca traducătoare turco-arabă. Este pasionată de înot și de dansul din buric, iar rolul din “Capcana iubirii” este primul din cariera ei.