Hespamin capsule pareri forum cine a folosit, la ce e bun, instructiuni prospect, pret redus

Am Ciutat pe forumuri mai multe păreri despre Hespamin, 40 capsule si am observat ca sentimentul opiniilor cumparatorilor care au utilizat produsul este unul bun, cu multe recenzii pozitive.

Cu toate astea, sunt si persoane care spun ca au incercat alte produse despre care spun ca au functionat mai eficient pentru problemele lor.

Acestia au fost interesati in principal de informatii despre prospect, preturi, cum si cat timp se foloseste si daca ingrasa, daca are contraindicatii si efecte secundare.

pareri reale preturi reduse Hespamin, 40 capsule


Ce este si pentru ce se foloseste Hespamin capsule  conform informatiilor si descrierii din prospect


Complexul bioactiv din Hespamin asigura o protectie ecifienta a ficatului, ajuta la refacerea ficatului, stimuleaza functia de detofixiere a ficatului.

Fosfolipidele esentiale si silimarina au efecte hepatoprotectoare si de detoxifiere. 

Extractul din Orz verde are efecte de eliminnare a grasimilor depude la nivelul ficatului.

Recomandari: 

Hespamin este recomandat persoanelor care prezinta o suprasolicitare a functiei ficatului sau cand acesta necesita sustinere in urma unor perioade intense de oboseala fizica/intelectuala, consum excesiv de medicamente si/sau bauturi alcoolice.

Sustine functionarea ficatului; contribuie la protejarea celulei hepatice.

Ingrediente per capsula Hespamin:Gelatina (capsula) 90mg; 

lecitina din soia (glycine hispida) cu 22% fosfatidilcolina 80mg; albumina din ou 70mg; extract din fructe de armurariu (silybum marianum) standardizat 80% in silimarina 70mg; pulbere din radacini de turmeric (curcuma longa) 40mg; extract apos uscat 4:1 din parti aeriene de orz verde (hordeum vulgare) 30mg.

Mod de administrare Hespamin:

1 cps de 2 ori pe zi, dimineata si seara. 

Se recomanda utilizarea produsului pe o perioada de minimum 3 luni. 

Doza poate fi marita la 2 cps x 2 ori-zi, dimineata si seara, la recomandarea specialistului.

Majoritatea medicamentelor si suplimentelor au si opinii negative , deci nu este cazul sa va faceti o parere contra de la inceput.

Suplimentele si medicamentele cele mai bune au in general peste 4 stele ca rating in recenzile clientilor, dar nu e o regula.

Cititi mereu cu atentie avantajele si dezavantajele suplimentului, medicamentului sau produsului cosmetic , aceste aspecte sunt prezentate de catre clienti in comentarii. De multe ori recenziile negative acordate produsului nu reprezinta aspecte importante.