HOROSCOP ianuarie 2024: Berbec, Taur, Gemeni, Rac si Leu

Horoscop lunar ianuarie 2024 pentru zodiile de la Berbec la Leu


Horoscop ianuarie 2024 Berbec

Berbecul este clar în top în ianuarie 204, stelele sunt de partea ta în toate, ianuarie îți rezervă o mulțime de lucruri plăcute, chiar dacă vrei totul deodată, vei obține totul.

Loc de munca.  Progresează în toate etapele carierei tale, mergi bine, aceasta este perioada ta, vedetele îți favorizează cariera, totul este bine și în sectorul financiar. Orice negocieri sunt favorabile, toate tranzacțiile încheiate în această lună au succes, toate proiectele vor aduce profit. Poți fi sigur în deciziile tale; vocea intuiției nu te va dezamăgi.

Dragoste.  În dragoste, totul este în regulă și cu Berbecul, chiar tu ești farmecul, Ianuarie ți-a pregătit o mulțime de cunoștințe interesante și întâlniri romantice. Veți transmite cu încredere în irezistibilitatea voastră și acest lucru nu va trece neobservat; aveți garantat succesul cu sexul opus.

horoscop lunar ianuarie 2024 dragoste bani si sanatate

Sănătate.  Fii atent la starea ficatului tău; nimic grav nu te va trezi, dar este posibil un ușor disconfort în această zonă, mai ales cu suprasolicitare și alimentație deficitară.

Horoscop ianuarie 2014 Taur
 
Pentru Taur, stelele promit succes doar dacă iau o poziție activă și încep să acționeze, încep ceva nou, nu se tem de schimbare și nu se țin de vechi și familiar. 

Loc de munca.  Majoritatea beneficiilor materiale vor fi primite de Taur în primele zece zile ale lunii ianuarie.Fiind într-o dispoziție fericită, Taurul va începe să atragă din ce în ce mai multe cadouri financiare. Toate eforturile lor vor da roade datorită aspectului armonios al lui Jupiter cu semnul Taur.

Dragoste. Fiind într-o dispoziție grozavă, Taurul va fi înconjurat de dragoste, mai ales în a doua zece zile din ianuarie. Romantism, seri de familie și întâlniri pasionale, asta se va umple luna ianuarie pentru reprezentanții acestei zodii.

Sănătate. Taurule ferește-te de intoxicație, alcool sau otrăvire cu produse necunoscute. Mai bine dați preferință mâncărurilor familiare, fiți mai abstinent. Dacă aveți o operație planificată, este mai bine să o aveți la jumătatea lunii ianuarie.

Horoscop pentru luna ianuarie 2014 Gemeni.
 
Ianuarie a pregătit pentru Gemeni o etapă destul de dificilă; nu vă va fi ușor să găsiți ieșiri din unele situații. Există posibilitatea ca problemele care au fost cândva dureroase să fie rezolvate, iar acesta va fi un lucru pozitiv în ianuarie

Loc de munca. Gemenii pot lua decizii pripite și pot ajunge într-o situație neplăcută, așa că este mai bine să nu întreprindeți acțiuni active în această perioadă și să vă odihniți mai mult.

Dragoste. Ianuarie este, de asemenea, ambiguă și dificilă în sfera dragostei; mulți reprezentanți ai zodiei Gemeni decid să-și încheie căsătoria sau să se despartă de partenerul lor permanent. Unii vor dori să meargă la stânga, să se gândească bine înainte de a începe o aventură secretă.

Sănătate. În general, această lună este favorabilă în domeniul sănătății, dar gemenii cu boli cronice ar trebui să fie mai atenți; exacerbările sunt posibile.

Horoscop pentru luna ianuarie 2014 Rac.
 
Ianuarie va schimba viziunea asupra Racului, veți începe să percepeți multe lucruri diferit, este sigur să spuneți că pentru mulți dintre voi ianuarie va fi un punct de cotitură în auto-dezvoltare.

Loc de munca. În carieră și finanțe și alte aspecte legate de muncă ale acestui semn, vor avea loc și schimbări fatidice, urcarea pe scara carierei va crește brusc, și partea financiară a vieții se va îmbunătăți semnificativ.

Dragoste . Racii singuri vor atrage atenția sexului opus și vor începe să construiască noi relații. Dar Racii care sunt deja într-un cuplu vor întâlni răceala celeilalte jumătăți; li se va părea că tovarășii lor se îndepărtează de ei. Acest lucru va cauza probleme și posibile conflicte.

Sănătate. Ai grijă de ficatul tău, este vulnerabil acum, exclude alimentele grase, în general sănătatea ta va fi bine.
 
Horoscop pentru luna ianuarie 2014 Leu.
 
Leii trebuie să-și schimbe mediul înconjurător și să iasă din zona lor de confort. Merită să mergi într-un loc neobișnuit în care nu ai mai fost până acum. De asemenea, horoscoapele nu sfătuiesc să amâni rezolvarea problemelor pentru mai târziu, mai ales că luna ianuarie îți este foarte favorabilă.

Loc de munca.  În muncă și carieră, Leul va face o descoperire, străduindu-se să fie primul mai mult ca niciodată. Regele naturii se bazează adesea doar pe el însuși, dar în ianuarie corpurile cerești îi sfătuiesc pe oamenii din acest semn să primească ajutor de la colegi competenți. Relațiile de la locul de muncă se vor încălzi dacă încetați să vă arătați sinele regal pentru un timp și începeți să lucrați în echipă.

Dragoste. În relațiile amoroase, Leii trebuie să dea dovadă de toleranță, să înfrâneze gelozia și criticile, altfel vor apărea certuri și neînțelegeri. Arătați înțelegere celor dragi; mai mult tact și căldură nu vă vor răni.

Sănătate. Leul va avea dorința de a juca în siguranță, mulți vor decide să se supună unei examinări sau să-și întărească imunitatea, să-ți asculte intuiția, dacă ți se pare necesar, acționează.