Magnesium Sleep Kids Body spray BFG, 100ml | BetterYou pareri, am folosit, preturi mici online

Magnesium Sleep Kids Body spray BFG, 100ml | BetterYou Din parerile de pe forumuri am aflat ca foarte multe persoane s-au bucurat de efectele acestui produs si afirma ca datorita lui si-au imbunatatit starea de sanatate.

Pretul este un un factor de decizie pentru cei mai multi dintre noi drept pentru care multe persoane au tendinta de a alege cel mai mic pret.

O astfel de abordare nu este corecta pentru ca in ceea ce priveste suplimentele, pretul mic se traduce printr-un produs mai mult sintetic, care a fost testat doar partial sau deloc si care nu are obtinute toate aprobarile necesare.

pareri reale preturi reduse Magnesium Sleep Kids Body spray BFG


Pentru multivitamine recomandarea noastra este sa alegi cele mai bune produse chiar daca acestea au tendinta sa fie mai scumpe.

Magnesium Sleep Kids Body spray BFG, 100ml | BetterYou informatii prospect


Magnesium Kids’ Body Spray ofera o combinatie speciala de magneziu si uleiuri esentiale.

Importanta Magneziului Un mineral esential in recuperarea dupa exercitii fizice, 

Magneziul contribuie la reducerea oboselii si la functionarea normala a muschilor, la mentinerea oaselor si a dintilor sanatosi. 

Magneziul ajuta, de asemenea, la echilibrul electrolitic si sustine metabolismul energetic. 

Magneziul joaca de asemenea un rol important in functia psihologica normala si in functionarea sanatoasa a sistemului nervos 

Mod de administrare Magnesium Sleep Kids Body spray BFG

Se pulverizeaza intre 5 si 10 spray-uri pe corp si se maseaza. Dupa dus sau baie este momentul ideal pentru a se aplica, deoarece pielea este calda si porii sunt deschisi. Se poate aplica oriunde pe corp, evitand zonele delicate, cum ar fi ochii.

Dozare 10 pufuri furnizeaza 37 mg de magneziu.

Contraindicatii si efecte secundare Magnesium Sleep Kids Body spray BFG 

Doar pentru uz extern. Evita contactul cu ochii. Nu folositi pe piele crapata sau pe rani deschise. Nu lasati la indemana copiilor. Senzatia de furnicaturi

Senzatia de furnicaturi La aplicarea initiala, puteti experimenta o usoara senzatie de furnicaturi. 

Acest lucru poate indica niveluri scazute de magneziu si este rezultatul absorbtiei de viteza mare a magneziului prin pori. Aceasta senzatie va trece cu utilizarea regulata. Gramaj: 100ml Producator: BetterYou

Rezultatele produselor nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.