Numerele de datorie Karmică ce sunt si cum se calculează in numerologie

Ce sunt numerele de datorie karmica si cum ne afecteaza destinul


Fiecare tip de influență karmică corespunde unui număr care poate fi identificat printr-o analiză numerologică a numelui și a datei de naștere a persoanei.

Numerele 13, 14, 16 și 19 găsite printre aceste date inițiale determină tipul de datorie karmică pe care o persoană trebuie să o „achite” in viata actuala.

Puterea influenței sale și natura obligațiilor pe care prezența numarului de datorie karmica le impune unei persoane depind de locul unde exact este descoperit numărul karmic.

Cum se calculează numerele de datorie karmică

Nu este dificil să înveți despre datoriile tale karmice. Trebuie doar să calculezi numerele nucleului numerologic: numărul numelui (al expresiei) , numărul căii vieții , numărul sufletului și numărul maturității


Să presupunem că atunci când determinăm numărul căii de viață până la data de 16/05/2000, trebuie doar să ajungi la rezultatul 1+6+5+2=14.

Numărul datoriilor karmice a fost deja găsit.

Trebuie remarcat faptul că, în acest exemplu, numărul datoriilor karmice este numărul zilei de naștere în sine - „16”.

Cu toate acestea, aceasta este o datorie karmică cu totul diferită. Atât în ​​ceea ce privește calitatea, cât și caracteristicile de bază.

Interpretări ale semnificațiilor numerelor karmice

• 13 – atenție excesivă la nevoile proprii pe fondul indiferenței totale față de nevoile celorlalți. 

Absența inhibițiilor care împiedică folosirea altor persoane pentru câștig personal. Egocentrismul ridicat la nivelul unui principiu fundamental al vieții.

• 14 – iresponsabilitate extremă, a cărei consecință directă este cauzarea unor prejudicii reale altora – morale și materiale. 

O atitudine absolut indiferentă față de emoțiile altor oameni, o tendință de a umili și de a suprima. Nevoia de plăceri senzuale domină dorința de creștere spirituală.

• 16 – tendinta la actiuni contrare normelor morale si legilor umane universale. A provoca în mod deliberat rău altora, refuzul de a-și asuma responsabilitatea pentru consecințele acțiunilor cuiva. 

Gradul de lipsă a capacității de autocontrol și autocontrol este proporțional cu severitatea datoriei karmice.

• 19 – neglijarea stimei de sine și nevoia de stima de sine a altor persoane. 

Codul moral permite necondiționat utilizarea capacităților lor pentru a-și îndeplini propriile dorințe. Lipsa conceptului de justiție, abuz de putere.