Reglatens, 120 capsule, Herbagetica pareri, opinii, la ce se folosește, preturi reduse

Am cautat pe forumuri mai multe pareri despre Reglatens, 120 capsule, Herbagetica si am observat ca sentimentul opiniilor cumparatorilor care au utilizat produsul este unul bun, pozitiv.

Cu toate astea, sunt si persoane care spun ca au incercat alte produse despre care spun ca au functionat mai eficient pentru problemele lor.

Acestia au fost interesati in principal de informatii despre prospect, preturi, cum si cat timp se foloseste si daca ingrasa, daca are contraindicatii si efecte secundare.

pareri reale preturi reduse Reglatens, 120 capsule, HerbageticaCe este si pentru ce se foloseste Reglatens, 120 capsule, Herbagetica conform informatiilor si descrierii din prospect


Reglatens are in compozitia sa extracte de plante cu o actiune intensa de reglare si stabilizare a tensiunii cardiace.

Ingrediente/capsulă Reglatens, 120 capsule, Herbagetica:


Extract 4:1 din părți aeriene Talpa-gastei - 109.37 mg; 
Talpa-gastei părți aeriene - 87.5 mg; 
Păducel extract 4:1 din fructe - 43.75 mg; 
Odolean rădăcina pulbere - 43.75 mg; 
Păducel fructe, pulbere - 21.87 mg; 
Mătase de porumb extract 4:1 - 21.87 mg; 
Păducel flori, pulbere - 21.87 mg; 
capsulă de gelatină.

Mod de administrare Reglatens, 120 capsule, Herbagetica:


Câte 1 capsula de 3 ori pe zi.

Precauții si efecte adverse Reglatens, 120 capsule, Herbagetica


În cazuri foarte rare, care țin de o sensibilitate individuală, poate produce tahicardie, scăderea puternică a tensiunii arteriale, stări de agitație psihomotorie, caz în care administrarea va fi întreruptă.

Majoritatea medicamentelor si suplimentelor au si opinii negative , deci nu este cazul sa va faceti o parere contra de la inceput.

Suplimentele si medicamentele cele mai bune au in general peste 4 stele ca rating in recenzile clientilor, dar nu e o regula.

Cititi mereu cu atentie avantajele si dezavantajele suplimentului, medicamentului sau produsului cosmetic , aceste aspecte sunt prezentate de catre clienti in comentarii. De multe ori recenziile negative acordate produsului nu reprezinta aspecte importante.