SANDALE în VIS semnificație și tălmăcire. Ce înseamnă daca visezi incaltaminte

Interpretarea VISULUI în care visezi sandale. Ce semnificație are visul cu încălțăminte și cum se tălmăcește potrivit dicționarului de vise


Dacă visezi că porți sandale noi din piele patentată, perioada mult așteptată de bucurie și prosperitate va veni în curând.

Dacă într-un vis ți-ai frecat picioarele cu sandale noi, poți deveni un obiect de ridicol, nu da oamenilor motive de bârfă.

Dacă vedeți sandale rupte în visul dvs., veți primi vești neplăcute, dar dacă visați de marți până miercuri, atunci vă așteaptă ceva bun.

Dacă ai un vis de vineri până sâmbătă în care mergi în sandalele altcuiva, foarte curând îți vei pierde cel mai bun prieten.

semnificație sandale in vis dictionar talmacire


Dacă visezi de miercuri până joi că toți oamenii din jurul tău sunt încălțați în aceleași sandale frumoase, așteaptă-te la probleme. Dacă visezi despre asta de sâmbătă până duminică, atunci totul nu este atât de rău și este foarte posibil să poți schimba totul.

Dacă într-un vis vedeți că cumpărați sandale noi care nu v-au plăcut inițial, înseamnă că foarte curând veți pierde o persoană, în timp ce veți rămâne singuri cu problema dvs., prietenii și rudele nu vă vor sprijini.

Dacă un tip îți dă sandale noi într-un vis, înseamnă că acest tip te va suna în curând. Dacă o fată îți dă sandale noi, înseamnă că vei găsi un prieten credincios care te va sprijini și te va ajuta în situații dificile de viață pentru o lungă perioadă de timp.

Dacă găsiți accidental sandale într-un vis, un cadou plăcut neașteptat vă așteaptă în curând, dacă visați de duminică până luni, în curând va fi o vacanță în casa dvs., cu ocazia sosirii rudelor îndepărtate. Dacă găsiți sandale albe deschise, vă promite o căsătorie rapidă de succes.

Dacă tocul cade în sandale într-un vis, veți avea o călătorie lungă într-o companie plăcută, dar dacă visați de miercuri până joi, veți avea ghinion în viața personală.

Daca visezi ca porti sandale diferite, inseamna ca persoana cu care te intalnesti in prezent sau cu care traiesti nu este potrivita pentru tine.