Semnificație ce înseamnă când Visezi Câine Negru care te atacă și vrea să te muște

Visele despre animale pot avea o varietate de interpretări. O mare parte din semnificația lor este determinată de cine a visat.

De regulă, semnificația viselor despre animale este destul de importantă și conține anumite informații specifice: un avertisment despre un anumit eveniment, o promisiune a anumitor schimbări.

Ce înseamnă când visezi câini negrii care vor sa te muște

Baba Vanga a considerat atacul câinelui negru un avertisment cu privire la o întâlnire cu forțele întunecate. Îți vor trimite o nenorocire după alta pentru a te tulbura. 

Dacă lupți cu un câine într-un vis, vei lupta cu demonii în realitate, dar numai dacă ai credință puternică în Dumnezeu.

Câinele a lătrat la tine? În realitate, cineva va face același lucru - va arunca cuvinte nedrepte și jignitoare.

Ce inseamna cand visezi caini multi care vor sa te muste

Tălmăcire vis câine negru prietenos


Plimbarea cu un caine negru înseamnă ca iti faci niște planuri pentru viitorul copilului tau, dar nu te interesează părerea lui si nu iti coreleaza dorințele cu aspirațiile fiului sau fiicei tale.

Uneori, un vis despre un câine negru este doar o repetare a unei situații care s-a întâmplat în realitate. 

Dar de cele mai multe ori, subconștientul încearcă să ajungă la tine prin această imagine. Ar trebui să răspundeți la aceste întrebări: sunt în prezent îngrijorat de prietenul meu sau de dușmanul meu? 

Ce mă îngrijorează în relații - persecuții, atacuri fără temei, îndoieli cu privire la devotamentul unei persoane sau la dragostea și loialitatea sa prea ostentativă?

Semnificație vis caine negru care te ataca


Dacă ai visat că ai venit la casa altcuiva și acolo te-a atacat un câine negru atunci în realitate nu ar trebui să bagi nasul în treburile altora. 

Câinele negru a încercat să-ți urmeze urmele? Viața a pregătit o ispită care te poate lipsi de tot, nu lasa garda jos. Dacă un câine doar te urmărește pe drum, acesta este un semn bun: lucrurile se vor rezolva, iar prietenii adevărați nu te vor dezamăgi. 

Pentru o femeie tânără, un vis în care se joacă cu un câine negru înseamnă că va putea face un bărbat să se îndrăgostească de ea, la care alții nici nu pot visa.

Ce înseamnă când visezi catelusi mici negrii care te alearga

Câinii mici și negri sunt de obicei visați de oamenii frivoli care caută doar distracție. 

Un câine care te sperie prin dimensiunea sa mare înseamnă că intri în confruntare cu mediul tău, nedorind să te scufunzi la nivelul său vulgar, mediocru.

Un câine agresiv care se aruncă spre tine, mușcă sau provoacă alte necazuri te avertizează că în cercul tău apropiat se află o persoană periculoasă. Fie el însuși deține magie, fie apelează la vrăjitori pentru a-ți face rău.

Ce inseamna cand visezi caine negru plin de sange


Ezoteriştii asociază un câine cu prietenii. Așadar, un câine afectuos promite noi cunoștințe sau chiar o nouă dragoste, în timp ce unul furios și agresiv promite o ceartă cu cineva din mediul înconjurător. Se va prelungi dacă câinele te mușcă. 

Poate că reconcilierea nu va funcționa niciodată. Un alt semn rău este un câinel negru care are dimensiuni înspăimântătoare. De obicei, este visat despre boli ale celor dragi.

Câinii negri, precum pisicile negre, sunt asociați cu magia sau au un fel de abilități supranaturale. Dar dacă pisicile sunt dușmani, atunci câinii sunt prieteni care se află în mediul imediat.