Semnificație ce înseamnă când Visezi FLUTURI albi, negrii, colorați mulți sau puțini

Ce înseamnă când visezi fluturi albi de molie, ce înseamnă când visezi fluture negru sau albastru, semnificatie vis fluturi multi colorati conform dicționarului de vise, interpretare vis cand un fluture se așază pe tine

A vedea fluturi într-un vis este un semn bun. Un fluture care flutură printre flori și iarbă verde într-un vis promite bogăție și prosperitate. 

A vedea mulți fluturi într-un vis înseamnă a primi vești de la prieteni absenți. 

Pentru o femeie tânără, un astfel de vis prefigurează dragostea, care se va încheia într-o căsnicie fericită.

Apariția fluturilor într-un vis este un semn bun.

Dacă un fluture zboară printre iarbă și flori, prosperitatea și bogăția te așteaptă în realitate.

semnificatie vis fluture negru de molie

Dacă vezi o mulțime de fluturi într-un vis, așteaptă-ți vești de la acei prieteni care sunt acum departe de tine.

Dacă o femeie necăsătorită vede un astfel de vis, acesta prezice o nouă relație de dragoste pentru ea, al cărei rezultat va fi căsătoria.

Fluturele în vis prevestește prosperitate și achiziții. Un fluture care flutură înseamnă vești de la prieteni. Pentru o femeie tânără, acesta este un vestitor al iubirii fericite. 

Un fluture alb poate prevesti o boală. Un fluture alb care zboară în cameră este un semn că speranțele tale nu se vor împlini. 

Atenție dacă acest fluture aterizează și se așează pe tine: acest lucru poate prevesti o boală la una dintre rudele tale.

O molie neagra în vis conecteaza visatorul la lumea tenebrelor – necunoscut sau inconstient. Aceste vise pot fi atat negative, cat si pozitive, in funcție de context si de reacția ta la molie. 

O molie neagra te incurajeaza sa explorezi echilibrul adecvat intre yin si yang in viața ta.

O molie alba reprezinta energia yin sau trasaturile feminine din interior. Acest lucru se poate aplica atat barbatilor, cat si femeilor. Albul poate reprezenta puritatea si inocenta.

Fluturii negri in vis mai pot însemna calatoria spirituala a unei persoane. Trebuie sa trecem prin diferite etape ale existentei pentru a ne maturiza si pentru a ne dezvolta din punct de vedere personal. 

Fluturii negrii de noapte simbolizeaza așadar ciclurile naturii, inevitabile in anumite domenii.