SOLSTIȚIUL de IARNĂ ce vrăji și ritualuri de Magie se fac pentru bani și reușită

Ce ritualuri de magie și vrăji se fac la solstițiu de iarnă


Vineri, 22 decembrie 2023, Soarele va intra în zodia Capricornului, iar Luna va lua o poziție puternică în Taur, eliberându-se de îmbrățișarea strânsă a Berbecului de foc.

Ritualurile magice de la solstițiul de iarnă sunt în mod tradițional asociate cu energia în creștere a fluxurilor de numerar și capacitatea de a obține cu ușurință ceea ce îți dorești.

O masă festivă bogat așezată, ghirlande strălucitoare, lumânări aprinse și decorațiuni în casă și atitudinea ta pozitivă față de bine vor ajuta la liniștea spiritelor bune.

Divinația populară testată în timp folosind găluște la Solstițiul de iarnă vă va permite să preziceți cu exactitate viitorul pentru 2024. 

Va trebui să frământați aluatul și să pregătiți singur umplutura: fiecare gălușcă ar trebui să fie unică, la fel ca viața noastră.

vrăji care se fac de solstitiul de iarna pentru bani si noroc

Umplutura ar trebui să fie dulce (brânză de vaci, mere, nuci cu semințe de mac), carne (pui, porc, carne tocată de vită și untură), precum și aditivi simbolici. 

Ar putea fi verdeață (bani), ardei (afaceri amoroase), mazăre (familia), ceapă (lucruri noi), usturoi (sănătate), monedă (bogăție), dar dacă găsești o gălușcă goală, înseamnă o nuntă. sau schimbări drastice neașteptate ale soartei. 

Găluștele sunt fierte, amestecate bine și apoi așezate pe farfurii pentru toți cei care au venit să sărbătorească cu tine solstițiul de iarnă în 2023. 

Acum puteți arunca o privire bine și puteți gusta soarta pe care Universul v-a pregătit-o în viitorul anul chinezesc Dragon Verde de Lemn din 2024.

Cum să-ți pui o dorință la solstițiul de iarnă și să se îndeplinească


Joi, cu o zi înainte de 22 decembrie, când sărbătorim solstițiul de iarnă, luați un pix și o foaie goală pe care să scrieți tot ce doriți să scăpați în anul care vine. 

Spune cu voce tare: „Iert și dau drumul!” apoi asezati foaia folosita pe o farfurie de metal si puneti-o pe foc din patru colturi ca sa ardă complet.

Scuturați cenușa în toaletă și luați o foaie curată nouă și un pix cu cerneală roșie, scrieți-vă dorințele în așa fel încât să evitați subiectul banilor. 

De exemplu, în loc să scrieți: „Vreau să câștig un milion de dolari”, scrieți: „Vreau să devin proprietarul unei case frumoase și confortabile și să îi ajut pe cei care au nevoie”. 

Secretul modului de a formula corect o dorință în Ziua Solstițiului de Iarnă este să alegeți o formulare care exclude motivele și motivele egoiste. 

Demonstrează lumii întregi că scopul tău nu este banii, ci creșterea spirituală, auto-dezvoltarea, căutarea de idei inovatoare, extinderea cercului de cunoștințe și întâlnirea cu oameni interesanți.

Foaia cu dorințe pentru 2024 trebuie ascunsă într-un loc retras și scoasă exact un an mai târziu pentru a vedea ce s-a împlinit și ce nu.

Cel mai bun moment pentru a vă activa visele și visele secrete va veni exact la miezul nopții de joi până vineri, 22 decembrie 2023. 

Viitoarea Zi a Solstițiului de Iarnă este un moment magic de transformare a energiilor fundamentale ale universului, când puterea Soarelui și a Lunii se unesc și ating apogeul capacităților lor. 

În ajunul anului 2024, fiecare dintre noi va avea șansa de a ne schimba viața și de a se bucura de noi oportunități și perspective în dragoste, afaceri și carieră.