Swiss Energy Venotone Balm, Balsam cu Escina pentru Picioare Obosite si Varice pareri forum cine a folosit, la ce e bun, instructiuni, pret redus

Am cautat pe forumuri mai multe pareri despre Swiss Energy Venotone Balm, Balsam cu Escina pentru Picioare Obosite si Varice, 40ml si am observat ca sentimentul opiniilor cumparatorilor care au utilizat produsul este unul bun, pozitiv.

Cu toate astea, sunt si persoane care spun ca au incercat alte produse despre care spun ca au functionat mai eficient pentru problemele lor.

Acestia au fost interesati in principal de informatii despre prospect, preturi, cum si cat timp se foloseste si daca ingrasa, daca are contraindicatii si efecte secundare.

pareri reale preturi reduse Swiss Energy Venotone Balm, Balsam cu Escina pentru Picioare Obosite si Varice, 40ml


Ce este si pentru ce se foloseste Swiss Energy Venotone Balm, Balsam cu Escina pentru Picioare Obosite si Varice, 40ml conform informatiilor si descrierii din prospect


Swiss Energy Venotone Balm este un remediu eficient pentru combaterea varicelor si pentru ameliorarea oboselii picioarelor. 

Balsamul contine o combinatie bogata formata din 8 ierburi elvetiene, imbunatatita cu extract de escina si castan si extract de alge marine. 

Aceasta combinatie are un efect venotonic puternic, imbunatateste microcirculatia, amelioreaza oboseala picioarelor si ajuta la combaterea edemului.

Ingrediente compoziție Venotone Balm, Balsam cu Escina pentru Picioare Obosite si Varice 


Vitamina E are un efect protector asupra pielii și îi întărește capacitatea de regenerare.

Mentolul are un efect revigorant si imbunătățește circulația sângelui.

Cofeina imbunatateste microcirculatia pielii. Stimulează arderea celulelor adipoase. Ajută la accelerarea metabolismului celular.

Escina este un amestec natural de saponine triterpenice, care se obțin din semințe de castan (Aesculus hippocastanum L.). Escina are proprietăți venotonice și activitate antiinflamatoare. În plus, escina crește rezistența capilarelor, reduce permeabilitatea acestora și previne formarea edemului.

Uleiuri esențiale componente: Extract de castan , Extract de alge marine, Ulei de Litsea Cubeba (tonifică venele, întărește peretele vasului, îmbunătățește circulația sângelui, calmează iritarea, îmbunătățește microcirculația, antiseptic, curăță și hidratează pielea, reduce transpirația).

8 ierburi elvețiene: Hypericum, Calendula, Salvie, Althea, Coada-calului, Cimbru, Nalbă, Arnica (stimulează regenerarea, antiinflamator, antiseptic, vindecarea rănilor, dezinfectant, antireumatic, îmbunătățește metabolismul).

Majoritatea medicamentelor si suplimentelor au si opinii negative , deci nu este cazul sa va faceti o parere contra de la inceput.

Suplimentele si medicamentele cele mai bune au in general peste 4 stele ca rating in recenzile clientilor, dar nu e o regula.

Cititi mereu cu atentie avantajele si dezavantajele suplimentului, medicamentului sau produsului cosmetic , aceste aspecte sunt prezentate de catre clienti in comentarii. De multe ori recenziile negative acordate produsului nu reprezinta aspecte importante.