VISELE DE DUMINICĂ PÂNĂ LUNI SE ÎMPLINESC SAU NU

Ai avut un vis viu, memorabil de duminică până luni și îți faci deja planuri pentru viitor? Află despre ce a fost visul, ce semnificație are și dacă ar trebui să-l iei în serios. 


Din păcate, este puțin probabil ca aventura nocturnă să aibă vreun impact asupra vieții tale reale. 

Visele de duminică până luni se împlinesc foarte rar și nu au aproape niciun sens secret. Ele nu pot fi numite profetice și grandioase, ele aparțin categoriei pragmatice. 

Noaptea, poți vedea evenimente care te bântuie: probleme, necazuri minore, certuri cu vecinii. 

Dar acest lucru nu indică în niciun caz că va trebui să treci prin toate acestea. Aceasta este o dovadă a stării tale interioare - ești obosit și vrei să fii singur, astfel încât nimeni să nu te deranjeze. Sau poate că doar cauți o cale de ieșire dintr-o situație dificilă la locul de muncă? 

semnficiatia viselor de duminica pana luni daca se indeplinesc

Dar nu trebuie să ignorați visul: este mai bine să acordați atenție indiciilor: unde au loc evenimentele, ce emoții trăiți, pentru ce vă străduiți. 

Dacă visul este pictat în culori strălucitoare, ai văzut un element furios care te consumă (foc, apă, vulcan) - vei avea o muncă de rutină și adesea prost plătită. Este posibil să fii absorbit de treburile casnice cărora nu le poți face față și nu există nimeni care să te ajute. 

Fii atent la emoțiile tale într-un vis: tristețea, resentimentele, lacrimile prefigurează depresia. Bucurie, satisfacție, distracție - vei depăși probleme minore cu ușurință și fără durere. 

Gheața sau un aisberg într-un vis indică stagnarea în toate domeniile vieții (sau într-unul dintre ele). 

Încercați să nu amânați lucrurile importante, altfel riscați să pierdeți o oportunitate bună sau să pierdeți un nou loc de muncă.

Frica și neîncrederea pe care le trăiești într-un vis sunt martorii faptului că cei dragi sau colegii tăi complotează la spatele tău, iar membrii gospodăriei tale nu te înțeleg și nu sunt gata să te ajute.

Deși visele de duminică până luni indică apropierea unor evenimente neplăcute, ele nu prevestesc nimic teribil sau catastrofal. Luați-le ca pe un fel de indiciu care vă va ajuta să evitați problemele.

Fii mai atent la munca și responsabilitățile tale, încearcă să nu intri în conflict cu cei dragi toată săptămâna, fii atent la sănătatea ta emoțională.