VRAJĂ puternică ca să NU fii CONCEDIAT de la locul de muncă

Vrajă puternică cu efect imediat împotriva disponibilizărilor de la locul de muncă: salvați-vă locul de muncă în timpul unei crize salariale


Vin tăieri la locul de muncă și aveți îndoieli că veți fi învinsul? Ce să faci pentru a evita să fii disponibilizat la locul de muncă: o vrajă magică împotriva disponibilizărilor te va ajuta! 

Salariile scad, locurile vacante dispar, iar situația pare fără speranță! Cum vrei să-ți asiguri un viitor luminos, cu venituri stabile și muncă plăcută! Adormi seara cu încredere in viitor! Și să nu credeți că într-o zi veți veni la muncă și vă vor spune că sunteți concediat și din nou totul va începe de la zero. Unde să caut de lucru? Ce ar trebuii să fac? Din ce să trăiești?

Există vrăji și ritualuri magice speciale pentru asta! Au apărut din cele mai vechi timpuri și îi ajută pe oameni să-și păstreze locurile de muncă. Este atât de important să ai măcar niște venituri pentru a nu rămâne pe stradă fără un ban în buzunar! Și mai ales când ai responsabilitate sub forma copiilor, părinților și a altor membri ai familiei!

cele mai puternice vrăji ca să nu fii dat afara de la munca


Mai jos sunt principalele cele mai puternice vrăji care ajută la evitarea pierderii locului de muncă


Vraja 1 „La mila superiorului tău”

Aceasta este o vrajă destul de simplă pentru a-ți favoriza șeful pe hârtie; fără îndoială, te va putea ajuta într-o situație în care poziția ta depinde în întregime de opinia șefului tău.

Ia o bucată de hârtie și notează pe ea toate calitățile rele pe care șeful tău le arată față de tine.

Apoi puneți bucata de hârtie pe o farfurie și puneți-o pe foc.

Când hârtia arde complet, împrăștiați cenușa în vânt în timp ce spuneți:

Așa cum arde hârtia, la fel va arde mânia (numele șefului). Vântul, vântul, poartă cenușa și risipește toate planurile rele (numele șefului).”

Apoi scuipă peste umărul stâng de trei ori.

Dacă vrei să nu fii disponibilizat, această procedură trebuie să aibă loc fără priviri indiscrete! Nimeni în afară de tine ar trebui să fii prezent la acest ritual! Și nimeni nu ar trebui să știe despre asta! 

Amintiți-vă, secretul și misterul conferă tuturor ritualurilor cea mai puternică magie! Acum poți să mergi calm la muncă și să nu-ți fie frică de agresiune și nedreptate din partea șefului tău.

Vraja cu conuri de brad pentru a nu fi concediat

Dacă este necesar, ritualul anterior poate fi repetat de mai multe ori. Depinde de aura liderului. 

Dacă este foarte puternic, atunci poate fi necesar să utilizați următorul ritual: 

Pentru a face acest lucru, trebuie să mergeți într-o pădure de pini sau într-un parc, și nimeni să nu vă urmărească. Găsiți acolo două conuri de aceeași dimensiune.

Trebuie să lipiți aceste două conuri împreună cu plastilină, în timp ce spuneți

Pe măsură ce conurile sunt lipite împreună, la fel sunt și eu cu munca mea! Mă pot deconecta când vreau. Totul este în puterea mea!

Aduceți aceste conuri acasă și ascundeți-le departe de privirile indiscrete. Mai bine pune-l într-o cutie. 

Când decideți că doriți să renunțați, separați aceste conuri și aruncați-le la cosul de gunoi.

Vraja pentru reducerea salariilor

Se întâmplă adesea ca conducerea să facă totul pentru a se asigura că renunți, pentru a nu plăti compensații salariale de concediere. Te retrogradează, îți taie salariul! 

Există o altă vrajă bună și dovedită pentru scăpa de asta!

Trebuie să iei o bancnotă de cinci lei, să o pui în pantofi, sub călcâi, spunând

Drumul meu este țesut din bani,
Beneficiile sunt lipite de picioarele tale

Trebuie să faci asta toată ziua! După aceasta, punem bancnota în portofel și în niciun caz nu o cheltui! De acum înainte, aceasta este amuleta ta de bani! 

Urmând aceste ritualuri simple, îți poți asigura un loc de muncă stabil și relații bune cu superiorii tăi! 

Cel mai important lucru este să folosiți aceste vărji, să nu spuneți nimănui despre ele și să credeți în ele!