Ambalarea cadourilor: Idei pentru a împacheta cadouri de Crăciun frumos și ușor

Crăciunul vine în curând ! Și poate și următoarele zile de naștere ale prietenilor sunt cu siguranță aproape. De aceea, vă vom arăta cum puteți împacheta cu ușurință cadourile . 

Când este împachetat cu stil, un cadou lasă o impresie bună prima dată când îl vezi. 

Înfășurați frumos cadourile în stil scandinav

Minimalist, scandinav și mai presus de toate frumoase: Cu hârtie kraft, un șnur sau o simplă panglică pentru cadouri și ramuri de eucalipt, cadourile pot fi împachetate elegant în doar câteva minute.

Împachetarea cadourilor în stil Furoshiki

Mai elegant și practic nu poate fi: pânza japoneză Furoshiki, care este folosită și ca geantă, este considerată împachetare tradițională pentru cadouri în țara asiatică. 

imapachetarea cadourile de craciun in stil japonez Furoshik

Dacă vrei să te inspiri din asta, poți folosi pur și simplu un șervețel din material textil (pentru cadourile mici) sau o față de masă din in (pentru cadourile mari). 

Nodul tipic înlocuiește aici panglica cadou - dacă vrei să decorezi puțin ambalajul, o poți face cu crengi de pin sau o felie de portocală uscată. 

Cel mai bun lucru: materialul poate fi refolosit, desigur, ulterior, astfel încât totul este deosebit de durabil.

Ambalare cadouri de Crăciun: frumos ambalate într-un borcan de sticlă

Doar dulceata are loc intr-un borcan de sticlă? Glumesti cu mine? Vorbești serios cand spui asta!

Un borcan poate fi o alternativă excelentă la hârtia de împachetat și adaugă o notă personală oricărui cadou. 

Borcanele de conservare pentru fursecuri și alte dulciuri sunt deosebit de populare, dar oricine dă cadou de Crăciun bani sau un voucher poate face acest lucru într-un mod fermecător folosind un borcan. 

Acesta poate fi proiectat individual cu elemente decorative mici precum vata, un mini șir de lumini, brazi sau figurine mici. Sticla este, de asemenea, un ambalaj sustenabil, deoarece poate fi folosit și în alte scopuri după ce este oferit cadou.

Înfășurați mici cadouri în coji de nucă

Spune ce lucruri pot ascunde cadourile și sunt mici?! O da! Nucile! Dacă oferiți cercei mici sau un pandantiv de colier, puteți așeza cu ușurință bijuteria îmtr-un spațiu restrâns. Pentru a face ca totul să arate ca un pachet festiv, pur și simplu decorează interiorul și/sau exteriorul jumătății de nucă cu lipici cu sclipici sau pulverizează o vopsea metalizată și decorează la sfârșit cu o panglică de cadou drăguță.