CESTAL Cat Flavour pentru pisici - 4 comprimate pareri reale, mod utilizare, pret mic online

Cele mai bune recomandari oferite de noi conform review-urilor si parerilor clientilor care au achizitionat deja acest produs special pentru animale. Am cautat si parerile celorlalti pe forumuri si am constatat faptul ca acest produs veterinar Pet Max este de calitate, majoritatea persoanelor il recomanda cu incredere.

Pentru a fi cat mai obiectivi, am cautat mai multe pareri pe internet si am observat ca majoritatea cumparatorilor sunt multumiti de acesta. Parerile persoanelor care au utilizat produsul si au urmat modul de utilizare sustin ca intr-adevar acesta da rezultatele dorite.

pareri reale preturi reduse Cestal Cat Flavour pentru pisici - 4 comprimate


Pisici Ceva Sante Cestal Cat Flavour pentru pisici - 4 comprimate rezumat prospect

1 comprimat de 390 mg contine: 
Substante active:
Praziquantel......... 20.0 mg 
Pirantel embonat ......... 230.0 mg 

Excipienti: Lactoza monohidrat, amidon de grau, povidona, talc, stearat de magneziu, glicolat de sodiu, drojdie uscata, aroma de ficat.

INDICATII 

Cestal Cat Flavour este recomandat la pisica pentru tratamentul infestarii cu viermi lati (cestode) si viermi cilindrici (nematode) inclusiv: ascarizi: Toxocara cati, Toxascaris leonina (adulti si forme imature) strongili: Ancylostoma tubaeforme, Uncinaria stenocephala (adulti) viermi lati: Echinococcus multilocularis, Taenia spp., Dipylidium caninum, (adulti si forme imature) 

CONTRAINDICATII 

La animalele cahectice produsele pe baza de pirantel trebuie administrate cu precautie. A nu se utiliza in caz de hipersensibilitate la substantele active sau la oricare dintre excipenti . 

REACTII ADVERSE 

Toxicitatea acuta a produsului este 2000 mg kg greutate corporala. In timpul testelor privind siguranta produsului la animale nu s-au observat reactii adverse clinice, hematologice sau biochimice, chiar atunci cand s-au administrat de trei ori dozele terapeutice. 

Nu s-au observat efecte secundare pe perioada testelor clinice. Daca observati reactii grave sau alte efecte care nu sunt mentionate in acest prospect, va rugam informati medicul veterinar. 

MOD DE ADMINISTRARE 

Produsul se administreaza oral, in urmatoarele doze: 

- un comprimat 4 kg greutate corporala ( echivalent cu praziquantel - 5mg kg greutate corporala si pirantel embonat - 57,5mg kg greutate corporala) 

- Pisici cu greutatea mai mica de 2 kg greutate corporala 1 2 comprimat 

- Pisici cu greutatea cuprinsa intre 2 - 4 kg greutate corporala 1 comprimat 

- Pisici cu greutatea cuprinsa intre 4 - 8 kg greutate corporala 2 comprimate 

Comprimatele pot fi administrate direct in gura animalului sau amestecate in hrana (o bucatica de carne, etc) 

Nu este necesara o dieta prealabila. Pentru o deparazitare generala 1 tratament este suficient, dar in cazul unei infestatii masive se recomanda repetarea dozei dupa 14 zile. 

Datorita riscului de reinfestare, tratamentul trebuie repetat la fiecare 3 luni. Pentru a se asigura doza corecta, greutatea corporala a animalelor va fi stabilita cat mai exact.