Cum se comportă ZODIILE când se îndrăgostesc și când isi părăsesc partenera

Știați ca fiecare ZODIE se comporta in mod diferit atunci cand se ÎNDRĂGOSTEȘTE? 

Ei bine conform studiilor astrologice, fiecare zodie are modul propriu de a fi si de a reacționa atunci cand începe sa iubească si chiar si atunci cand vor sa isi părăsească iubita.

Așadar, sa încercăm sa vedem cum se poarta câteva zodii atunci se îndrăgostesc si Cupidon iii incearca la greu!

TAURUL

Taurul suferă spectaculos. Vrem să spunem că suferă mult și în moduri chiar mai dramatice decât de obicei. 

comportamentul zodiilor cad se îndrăgostesc si cand înșeală

Ei pleacă într-o călătorie sentimentală prin amintirile vremurilor vechi si minunate, vărsă lacrimi peste fotografiile voastre împreună de la primele întâlniri și întreabă copacii când și unde au luat o decizie greșită. 

În acest fel, Taurul nu trebuie niciodată să se explice fostei lor iubiri, deoarece a privi totul este complet insuportabil. Exact în acel caz când se pare că nu ai nimic de-a face cu asta, dar îți va fi rușine de acest apogeu al vulgarității. 

RAC

Racii nu vor recunoaște asta în fața nimănui, dar de fapt sunt adevărați romantici. 

Și dacă observi că biletele cu poezii, surprize bruște și plimbări mână în mână s-au terminat, iar întrebările de genul „Unde este mâncarea?” și „Unde s-au dus banii?”,  au început sa apară, e timpul sa iei în considerare o retragere imediată. 

Pentru că aceasta este doar prima etapă. În a doua etapă, Racul va dori să "bea un litru sau doi de sânge de la tine" ca compensație pentru anii petrecuți fără scop. 

LEUL

Deoarece tot ceea ce face Leul este la fel de previzibil precum răsăritul soarelui, orice schimbare în comportamentul său indică faptul că acest cal este mort. 

Dar nu recomandăm să ieșiți chiar acum din relație: uneori, un cal este înviat dacă îl îndemnați în mod corect, deoarece dispariția bruscă a iubirii a fost imprevizibilă și pentru Leu, iar Leilor nu le place acest lucru. 

Ei bine, ca ultimă soluție, poți oricând să mai pariezi pe acest cal încă un an sau doi. 

SCORPIONUL

Putem presupune că Scorpionii care s-au îndrăgostit nu se comportă în nici un fel, deoarece creierul uman este un instrument imperfect: impulsul nervos se mișcă cu o viteză jalnică de 250 km/h, așa că în timp ce stai acolo procesând informații privind fata suspect de slabă a Scorpionului, Scorpionul va avea timp să declare că totul s-a terminat și, dacă cineva are nevoie de clarificări suplimentare, sa faca o cerere în scris. 

Ei bine, asta e tot, de fapt. În general, relațiile cu Scorpionul în acest sens sunt foarte, foarte convenabile, dacă, desigur, îți place să fii lovita brusc în spate cu o lopată.