Fiprex Spray 250 ml pareri forum veterinar, prospect, oferte cu pret mic farmacie online

Cele mai bune recomandari oferite de noi conform review-urilor si parerilor clientilor care au achizitionat deja Fiprex Spray 250 ml, produs special pentru animale. 

Am cautat si parerile celorlalti pe forumuri si am constatat faptul ca acest produs veterinar Pet Max este de calitate, majoritatea persoanelor il recomanda cu incredere.

Pentru a fi cat mai obiectivi, am cautat mai multe pareri pe internet si am observat ca majoritatea cumparatorilor sunt multumiti de acesta. Parerile persoanelor care au utilizat produsul si au urmat modul de utilizare sustin ca intr-adevar acesta da rezultatele dorite.


pareri reale preturi reduse


Vetagro FIPREX SPRAY 5 mg ml, spray cutanat, solutie pentru caini si pisici 

INGREDIENTE Substanta activa: Fipronil 5 mg ml 

INDICATIE 

(I) In tratamentul si prevenirea infestatiilor cu purici (Ctenocephalides spp.), capuse (Ixodes ricinus, Rhipicephalus spp., Dermacentor spp.) la caini si pisici. 

In tratamentul si prevenirea infestatiilor cu paduchi hematofagi la caini (Trichodectes canis) si la pisici (Fenicola subrostratns). 

Produsul este eficient impotriva reinfestarii cu purici timp de aproximativ 8 saptamani si impotriva reinfestarii cu capuse timp de pana la 4 saptamani. 

CONTRAINDICATII 

A nu se utiliza la animalele cu hipersensibilitate la substanta activa sau la oricare dintre excipienti. 

A nu se utiliza la cateii cu varsta mai mica de 10 saptamani de viata si la pisoii cu varsta sub 12 saptamani de viata si sau care cantaresc mai putin de 2 kg greutate corporala. 

A nu se utiliza la animale bolnave (boli sistemice, febra, etc.) sau in convalescenta. A nu se utiliza pe iepuri, deoarece pot sa apara reactii adverse si chiar moartea. 

REACTII ADVERSE 

In cazul in care animalul linge locul de aplicare se poate observa salivatie excesiva, in cazuri rare au fost raportate voma, simptome neurologice (hipersensibilitate sau letargie), caderea locala a parului, iritatie, prurit sau aspectul uleios al parului. 

Reactiile adverse, de obicei, dispar dupa 24 de ore. Daca observati reactii grave sau alte efecte care nu sunt mentionate in acest prospect, va rugam informati medicul veterinar. S

CALE SI MOD DE ADMINISTRARE 

Calea de administrare: prin pulverizare. Metoda de administrare: reglati duza pompei pentru pulverizare in pozitia ON. 

Pulverizati animalul pe intreg corpul prin aplicare de la o distanta de aproximativ 10-20 cm. 

Se aplica in sensul invers cresterii firelor de par. Asigurati-va ca toata blana animalului este umezita. 

Blana se va ciufuli in special la animalele cu par lung, deoarece produsul trebuie sa patrunde pana la piele. 

Pentru tratamentul regiunii capului si atunci cand se trateaza animalele de companie tinere sau cu comportament nervos, aplicarea poate fi efectuata prin pulverizare utilizand pe mana o manusa cu ajutorul careia se frictioneaza produsul pe blana. Se lasa sa se usuce natural. 

Nu se usuca cu prosopul. 

Dupa aplicare, rasuciti capacul de la pulverizator in pozitia OFF. 

Dozare: 

Produsul se aplica pe piele in doza de 1,5-3 ml pe kg greutate corporala (1-2 pulverizari kg greutate corporala din flaconul de 250 ml si 3-6 pulverizari kg greutate corporala din flaconul de 100 ml), echivalent cu 7,5-15 mg fipronil pe kg greutate corporala. 

Produsul contine un agent de acoperire. Asadar, prin pulverizare se formeaza o pelicula care face blana lucioasa. 

RECOMANDARI PRIVIND ADMINISTRAREA CORECTA 

Pentru cele mai bune rezultate, intervalul minim intre tratamente este de 4 saptamani.