Lista castigatori concurs Reinert 10000 de lei pe promotii-reinert.ro/castigatori/

Perioadă de desfășurare a concursului Reinert "Castiga premii pe gustul tau" este 10 noiembrie 2023 – 14 ianuarie 2024

Tragerea la sorți a câștigătorului marelui premiu pus in joc în valoare de 10.000 de lei va avea loc în data de 15 ianuarie 2024.

Săptămânal se vor organiza extrageri în care vor fi desemnați câte 5 câștigători ai câte unui premiu în valoare de 300 de lei.

Lista cu castigatorii celor 45 de premii de 300 lei este disponibila pe www.promotii-reinert.ro/castigatori/

castigatori concurs Reinert 10000 de lei

Poți câștiga prin tragere la sorți unul dintre cele 45 de premii în bani în valoare de 300 de lei fiecare sau marele premiu în valoare de 10.000 de lei ca să faci ce vrei cu ei.

Un participant la concursul Reinert poate înscrie aici maxim 3 bonuri fiscale pe zi.

Despre companie

Primul brand de mezeluri lansat de Reinert în Germania: Reinert Sommerwurst. Acesta a fost dezvoltat conform filozofiei lui Hans Reinert: „nu uita niciodată de unde ai plecat”. 

Au urmat o serie de inovații care și-au pus amprenta pe piața germană și au revitalizat vitrinele asistate și rafturile cu autoservire ale magazinelor alimentare, cum ar fi Reinert Chambelle sau Reinert Bärchen (n.r.: Martinel în România).

Chiar și astăzi valorile tradiționale ale generației fondatoare continuă să modeleze compania: calitate fără compromisuri, percepția și întâmpinarea dorințelor consumatorilor, dezvoltarea unor concepte contemporane de produs, parteneriat echitabil cu comercianții și un raport echilibrat preț/ performanță.