Remifemin capsule pareri, opinii, prospect la ce se foloseste, preturi reduse

Am cautat pe forumuri mai multe pareri despre Remifemin, 60 capsulesi am observat ca sentimentul opiniilor cumparatorilor care au utilizat produsul este unul bun, pozitiv.

Cu toate astea, sunt si persoane care spun ca au incercat alte produse despre care spun ca au functionat mai eficient pentru problemele lor.

Acestia au fost interesati in principal de informatii despre prospect, preturi, cum si cat timp se foloseste si daca ingrasa, daca are contraindicatii si efecte secundare.

pareri reale preturi reduse Remifemin, 60 capsule


Ce este si pentru ce se foloseste Remifemin, 60 capsule conform informatiilor si descrierii din prospect


Remifemin este un supliment alimentar din plante folosit pentru ameliorarea tulburarilor induse de instalarea menopauzei. 

Tratament din plante, 100% natural pentru:

Tulburarile neurovegetative si psihice din menopauza.

O tableta contine.

2.5 mg extract uscat din rizomi de Cimicifuga racemosa (6 – 11 :1);
Agent de extractie: propan-2-ol (40% v/v)

Indicatii:

Tulburarile emotionale si neurovegetative cauzate de menopauza, precum bufeurile, palpitatiile, starile de iritabilitate si nervozitate, transpiratia si tulburarile de somn, uscaciunea vaginala, osteoporoza.

Mod de administrare Remifemin:

O tableta de 2 ori/zi, dimineata si seara, 6-12 luni.

Remifemin este singurul produs care indeplineste criteriile Agentiei Europene a Medicamentului pentru administrarea pe termen lung.

Efectele apar dupa cateva saptamani de administrare, atingandu-se un maxim de efect dupa 12 saptamani de administrare. 

Dupa 6 luni de administrare, intrebati medicul daca doriti sa continuati tratamentul.

Actiune:

Remifemin este un fito-SERM care se leaga selectiv de receptorii estrogenici de la nivelul sistemului osos, circulator si nervos central fara sa modifice densitatea tesutului mamar si grosimea endometrului.

Avantaje:

Este sigur in administrare – nu creste riscul de aparitie a cancerului genitomamar (ca in cazul terapiei cu hormoni).

NU creste grosimea edometrului si NU modifica densitatea tesutului mamar (efect protector pentru cancerul de san).

Cel mai studiat medicament pentru menopauza din lume, singurul medicament certificat de EMA pentru administrarea pe termen lung (mai mult de 6 luni; nu interactioneaza cu alte medicamente).

Fara efecte secundare ale hormonilor receptorii estrogenici (fito-SERM).

Majoritatea medicamentelor si suplimentelor au si opinii negative , deci nu este cazul sa va faceti o parere contra de la inceput.


Suplimentele si medicamentele cele mai bune au in general peste 4 stele ca rating in recenzile clientilor, dar nu e o regula.

Cititi mereu cu atentie avantajele si dezavantajele suplimentului, medicamentului sau produsului cosmetic , aceste aspecte sunt prezentate de catre clienti in comentarii. De multe ori recenziile negative acordate produsului nu reprezinta aspecte importante.