Tendințe de Crăciun 2023: Așa decoram bradul de sărbătorile de iarnă de anul acesta

Vă dezvăluim ce tendințe domină anul acesta când vine vorba de decorațiuni de Crăciun.

Decorarea de Crăciun poate chiar să ne stimuleze starea de spirit, după cum au confirmat diverși psihologi. Decorațiunile de Crăciun creează o schimbare neurologică care ne poate face fericiți

Încă mai cauți inspirație pentru decorațiunile tale de sărbători anul acesta? 

Iată care sunt cele mai importante tendințe în decorațiunile de Crăciun pentru 2023!

Decoratiuni de Craciun 2023: Acestea sunt cele mai importante tendinte

1. Clasic elegant: Coroane de Advent minimaliste

tendinte 2023 decoratiuni de craciun

Coroanele de Advent sunt moderne anul acesta. Mai presus de toate, modele elegante, curate din metal. 

Daca nu sunt prea colorate, poti decora coronitele minimaliste cu cateva crengi de eucalipt sau poți folosi accente aurii. Acest lucru adaugă puțină căldură aspectului.

2. Detalii retro: Elemente rustice

Putem descompune minunat coroanele puriste de Advent cu elemente rustice în cadrul decorațiunilor noastre de Crăciun: obiecte decorative precum spărgătorul de nuci .etc pot fi făcute din lemn masiv anul acesta - exact cum făcea bunica. 

Suportul de lumânare și accesoriile de masă cu aspect vintage se potrivesc perfect, ideal realizate din argint într-un design jucăuș.

3.Tonuri atemporale: roșul se întâlnește cu verdele

Când vine vorba de tendințele de Crăciun în 2023, culorile vor fi clasice: combinația de roșu și verde este deosebit de populară în acest an. 

Tonurile întunecate și bogate, cum ar fi roșul cireș sau carmin și pinul sau verdele sticla creează o atmosferă elegantă de vacanță în acest an. Pune pe masa, ornamente pentru brad sau chiar hârtie de împachetat care urmeze această combinație de culori tradițională, dar foarte elegantă. 

Când vine vorba de modele, lucrurile pot fi la fel de clasice: carouri sau dungi se armonizează deosebit de bine în roșu și verde.4.