Wiki Ispita Deni Mariș : biografie, vârstă, înălțime, studii, iubitul Matei Negrescu

Vezi cine este Deni Mariț fost ispită de la Insula Iubirii 7, care este biografia sa sentimentală și personală, ce vârstă are și în ce zodie este născută și nu în ultimul rând cine este iubitul.

Conform wiki-ului profesional, Deni Mariș a decis să participe la Insula Iubirii 2023 pentru a interacționa cu diferite tipologii de oameni, dar și pentru a ajunge cunoscută. 

Deni Mariș are vârsta de 25 de ani și a absolvit Facultatea de Științe Economice din București. În prezent, aceasta este antreprenoare și model.

Deși are doar 25 de ani, Deni Mariș de la Insula Iubirii sezonul 7 se poate lăuda cu o afacere de succes. 

Deni Maris biografia data nasterii iubit

Aceasta are un business (deține un magazin online de lenjerie intimă) și este un model de catwalk. 

Deni Mariș se consideră o femeie inteligentă și susține că nu a înșelat niciodată și este o femeie cu adevărat romantică. 

Mai mult, ispita de la Insula Iubirii a declarat că nu își dorește să -și găsească iubitul în emisiune.

Deni Mariș a recunoscut prin participarea la Insula Iubirii și-a dorește să capete notorietate, mai ales că pentru ea, ca antreprenor și model, este extrem de importantă imaginea.

Și că tot aminteam de iubit lui Deni Mariș... el chiar există!!!

A fost vestea momentului în toamna lui 2023 pentru toții fanii emisiunii Insula Iubirii. Matei Negrescu și Deni Mariș au fost surprinși recent chiar la metrou, în timp ce se sărutau și erau în ipostaze tandre.

Potrivit imaginilor apărute pe rețelele de socializare, ar părea că între cele două ispite de la Insula Iubirii s-a născut o idilă care va dura... cât va dura!