Wiki Lucian Gîtiță: biografie, vârstă, soție, copii, avere

Lucian Gîtiță CV, biografia, unde s-a născut, cine este soția și dacă are copii, ce afaceri și avere are

Lucian Ștefan Gîtiță, Luci, cum prefera sa i se spună de apropriați, a devenit antreprenor de vârsta de 12 ani își dorea foarte mult un computer, dar nu dispunea de resursele necesare. 

Născut în Costinesti, cu o mama croitoreasa, iar tatal bucatar la Disco Ring, la vârsta de 12 ani Luci, a închiriat doua calculatoare, cu bani împrumutați de la un unchi, si și-a făcut un internet cafe.

După 2 ani ajunsese să aibă 25 de computere, iar in paralel s-a ocupat si de publicitate online! Familia sa a înființat propria agenție imobiliară, care ajunsese la nouă sedii și peste 50 de agenți imobiliari în zona Dobrogei.

A urmat aventura de succes in industria muzicala, la  vârsta de 18-19 ani, cand a cunoscut pe Alexandra Apostoleanu sau, cum avea sa devina cunoscuta publicului mai tarziu, Inna.

Cand proiectul muzical Inna a căpătat amploare, Lucian s-a mutat in Statele Unite ale Americii, in Los Angeles; acolo a produs si a colaborat cu artiști precum Pitbull, Daddy Yankee, J. Balvin, dar si cu producători de renume international.

Global deține Global Talent United, cea mai mare agenție de endorsement din România, reprezentând influenceri și creatori de conținut precum Selly, Alina Ceușan, Carmen Grebenișan, Dan Badea, Alex Delea și mulți alții.

Pe langa agentiile de influencers, din business-ul Global Records fac parte casa de discuri Global Records si agentia de impresariat Global Booking, care intermediază circa 1.000 de evenimente anual.

Așa că atunci când vorbim despre averea lui Lucian Gîtiță, vorbim despre averea unui adevărat ”mogul” al entertainmentului.

Lucian Gîtiță și Inna au trăit o frumoasă poveste de dragoste și au avut o relație care a durat mai mulți ani. Despre relația lor iubire s-a scris de nenumărate ori în trecut, dar acum, drumurile lor s-au despărțit.

Lucian Gîtiță CV biografia sotia avere

Acum Lucian Gîtiță este un bărbat împlinit! Acesta trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de partenera lui, femeia în brațele căreia și-a găsit fericirea și liniștea și care i-a dăruit un copil!

Pe termen mai lung, Lucian Gîtiță, își dorește să se mute înapoi în Los Angeles, pentru a-și urma visul de a deveni cel mai puternic om din industria muzicală.