Wiki Maria și Don Pepe: biografia cuplului care a făcut o nuntă de 3 milioane de euro

Cine sunt Maria (fostă Căpâlnaș) și Don Pepe, ce wiki biografic are cuplul care a sfidat lumea mondena prin nunta de fite care a costat 3 milioane de euro și a avut loc într-o vilă situată pe malul Lacului Como.

Conform CV-ului public știm că Don Pepe, pe numele lui real Petre Niculae, este unul dintre cei mai importanți dezvoltatori imobiliari din România. Totodată, el este și patronul firmei Pedro Construct.

De asemenea știm că Petre Niculae a fost nașul de cununie al cuplului format din Costin Bacneanu aka „Așchiuță” (cel care era supranumit regele termopanelor) și Maria Căpâlnaș, în anul 2017, atunci când cei doi au decis că este timpul pentru marele eveniment din viața lor.

Maria si Don Pepe biografia unui cuplu de milionari romani

Însă, relația lor nu a mai decurs la fel, iar asta căci cuplul s-a destrămat, în anul 2020. Apoi, la doar șase ani distanță, fina, Maria Căpâlnaș, a devenit soție lui Don Pepe.

Frumoasa Maria a anunțat că este însărcinată, prosperul milionar imobiliar urmând să devină din nou tătic. A treia oara. 

Maria lui Don Pepe a postat și prima imagine cu burtica de graviduță, în timp ce se afla într-o piscină, cu delfinii, în Dubai.

În acest fel a anunțat soția lui don Pepe că este însărcinată pentru a  3-a oară, asta pentru că Maria Niculae mai are două fetițe dintr-o căsnicie anterioară