10 idei de Mesaje pentru Răvașe Originale și Amuzante de Revelion

Răvașele de Revelion sunt niște bilețele cu mesaje amuzante sau previziuni pentru anul care vine, pe care le găsești în cozonacii sau prăjiturile de sărbători. 

Ele sunt o tradiție veche, care se crede că aduce noroc și veselie celor care le citesc. 

Unele răvașe pot fi și provocări, cum ar fi să cânți un cântec, să spui o glumă sau să faci o faptă bună. 

Răvașele de revelion sunt o modalitate distractivă de a petrece timpul cu familia și prietenii, și de a începe noul an cu optimism și speranță.

Dacă vrei să-ți surprinzi prietenii sau familia cu niște răvașe de revelion originale și amuzante, iată 10 idei de mesaje pe care le poți scrie:


1. La mulți ani! Sper că anul acesta să îți îndeplinești toate dorințele, mai puțin cele care implică să mă înlocuiești cu altcineva.

citate si mesaje amuzante de ravase de revelion

2. Anul nou vine cu noi provocări, noi oportunități și noi greșeli. Dar nu-ți face griji, eu sunt aici să te susțin, să te încurajez și să te bat la cap.

3. Îți doresc un an nou plin de bucurii, sănătate și prosperitate. Și dacă nu se întâmplă așa, îți doresc să ai cel puțin un umor bun și o sticlă de vin.

4. Anul acesta a fost greu pentru toți, dar tu ai fost un exemplu de curaj, reziliență și optimism. Sper că anul viitor să fii la fel de puternic(ă), dar și mai fericit(ă). Și dacă nu, măcar să fii mai bogat(ă).

5. În noaptea dintre ani, când se aprind artificiile, închide ochii și roagă-te să se împlinească cea mai mare dorință a ta. Dacă nu se întâmplă nimic, înseamnă că eu sunt deja lângă tine.

6. Anul nou este o ocazie să facem bilanțul vieții noastre și să ne propunem noi obiective. Eu mi-am dat seama că tu ești cea mai bună parte a vieții mele și mi-am propus să te fac fericit(ă) în fiecare zi. Tu ce ți-ai propus?

7. Îți urez un an nou plin de iubire, pace și armonie. Dar dacă nu găsești aceste lucruri în lumea din jur, le poți găsi în inima ta. Sau în brațele mele.

8. Anul nou este un moment de speranță, de visare și de planificare. Eu sper să fim mereu împreună, visez să călătorim în locuri frumoase și plănuiesc să te sărut la miezul nopții.

9. Anul nou este un moment de schimbare, de începuturi noi și de renunțare la ce nu ne mai servește. Eu am decis să schimb unele obiceiuri proaste, să încep un proiect nou și să renunț la toate hainele vechi. Tu ce schimbări vrei să faci?

10. Anul nou este un moment de recunoștință, de apreciere și de mulțumire. Eu sunt recunoscător(ă) pentru tot ce am în viața mea, apreciez tot ce faci pentru mine și îți mulțumesc pentru că exiști.