5 Lucruri din Casă de care trebuie să SCAPI chiar acum. Aduc GHINION

Crezi că norocul trece pe lângă tine? Maeștrii Feng Shui știu cum să schimbe ghinionul în noroc!

Acasă este locul în care îți petreci cea mai mare parte a zilei. A rămâne în el te încarcă cu energie, dar poate fi diferit - de exemplu, atragerea norocului sau respingerea lui. 

Desigur, prima variantă este de preferat – și iată lucrurile de care trebuie să scapi pentru ca QI-ul care circulă în casa ta să devină o energie pozitivă.

Mobila rosie

În Feng Shui, culoarea roșie este asociată cu noroc și prosperitate, dar există o nuanță importantă - nu ar trebui să fie prea multă. 

feng shui lucruri din casa care aduc ghinion și trebuie să le arunci

Folosește culoarea roșie cu moderație în interioarele tale și asociaz-o cu culori liniștitoare precum albastru sau verde. Nu lăsa roșul să domine spațiul și folosește-l ca mici accente.

Lucruri sparte

Potrivit învățăturii Feng Shui, obiectele sparte sau deteriorate dau viață dezordinei. 

Aceste lucruri pot atrage energia negativă, care se va manifesta ca dificultăți și probleme în diverse zone, așa că cel mai bine este să scapi de vasele ciobite sau de un scaun care este pe cale să se destrame.

Cactușii aduc ghinion

Vești proaste pentru iubitorii de cactuși: experții Feng Shui cred că plantele de apartament țepoase atrag probleme. 

Maeștrii Feng Shui recomandă înlocuirea lor cu flori cu frunze rotunjite, care vor ajuta la echilibrarea elementelor Yin și Yang.

Poze sumbre

Casa ta ar trebui să fie o reflectare a viselor și dorințelor tale. Vrei ce se arată în poza atârnată pe peretele tău? Îți place starea ei de spirit? Dacă nu, atunci de ce să încurajezi o astfel de energie în casa ta?

De asemenea, Feng Shui sfătuiește să nu decorezi casa cu arme - acest lucru poate aduce probleme tuturor celor care locuiesc în ea.

Ce este mort și pe moarte

Dacă aveai nevoie de un motiv pentru a scăpa de o floare aproape moartă în loc să o hrănești, iată-l: astfel de plante atrag energie distructivă. 

Animalele împăiate funcționează într-un mod similar (totuși, ne îndoim că le vei găsi în casa ta) și picturile legate de moarte (deci o reproducere a „Ultima zi a Pompeii” nu este cea mai bună alegere pentru sufragerie).